Over Stella

Thuis bij Stella is mijn persoonlijke blog over een bewuste lifestyle, duurzaam interieur en groen doen maar dan zonder gedoe. Zo kun je hier lezen hoe je zelf troep-vrije deodorant maakt, wat ik vind van essentiële oliën maar ook wat nou duurzame design keuzes zijn voor je interieur. Ook leuke tips en adressen voor erop uit te gaan worden gedeeld. Kortom, veelzijdige blogs over lifestyle en wonen.

In mijn dagelijkse leven ben ik getrouwd met Matthias, mama van Lewis (2015) en Fender (2018) en professioneel fotograaf bij Liefs van Stella fotografie. Daarnaast werk ik ook als freelance interieurstylist.

Ik deel samen met mijn buurvrouw Elly een 100+ vierkante meter volkstuin die we tot Stelly’s Garden hebben gedoopt. Met onze open dag in 2018 haalden we het Brabants Dagblad. In de warmere maanden kun je komen lunchen of dineren, je kunt ons op facebook vinden en hier geregeld een tuinupdate lezen.

Copyright: Liefs van Stella fotografie
Een deel van de volkstuin

Verder ben ik een liefhebber van boeken. Ik koop met enige regelmaat een boek. Ik houd van koffie met een dikke schuimlaag aan melk. Het is de enige drank waarin ik tevergeefs plantaardige melk heb geprobeerd want dat is ook iets wat ik probeer, zoveel mogelijk thuis plantaardig te eten. Buitenshuis beperk ik me tot geen vlees. Op maandag kun je ook daarom een meatfree monday recept vinden, voor diegenen die eens een dagje minder vlees willen eten. Dierenwelzijn en duurzaamheid zijn voor mij twee belangrijke peilers in het rentmeesterschap waarvan ik geloof dat ik als christen een verantwoordelijkheid in heb te dragen. Yes, ik ben christen en dit is mijn kerk waar ik deel uit ben (en ook heel enthousiast).