duurzaam wonen en leven

Blog over duurzaam wonen en leven

Thuis bij Stella is een blog dat over duurzaam wonen en leven gaat. Daarnaast schrijft Stella veel over haar persoonlijke interesses zoals natuurlijk leven, etherische olie, haar moestuin en duurzaam wonen en leven.

‘In 2016 ben ik begonnen met bloggen. Ik heb zelf een achtergrond als auteur, en heb er een tijdje mijn werk van gemaakt om met goed, scherp en mooi beeld en duidelijke teksten een verhaal te vertellen. Hier op mijn blog vertaal ik toffe samenwerkingen met een link naar duurzaamheid in artikelen. Ik werk graag samen met bedrijven die mijn blog passen. Daarnaast ook genoeg persoonlijke blogs te delen!

Blog over duurzaam wonen en leven

Bloggen is voor mij een uitlaatklep. Ik geef geregeld een update over onderwerpen die mij interesse hebben. Interieur is een passie maar ook natuurlijk leven en bijvoorbeeld zelf aan de slag thuis. Zo heb ik een lifestyle rubriek waarin lezers kunnen lezen hoe je zelf lippenbalsem, deodorant, allesreiniger en meer kunt vervangen voor natuurlijke, gezonde producten. Ik deel ook recepten, vaak vegetarisch voor een stukje bewustwording. We hebben in mijn ogen deze wereld in bruikleen gekregen en er is ons opgedragen om daar goed voor te zorgen. Ik ben christen maar mijn publiek is heel divers en dat bevalt mij goed.

Samenwerkingen op Thuis bij Stella

Geregeld plaats ik een gast-blog van anderen of betaalde linksamenwerkingen. Ik hanteer daarvoor een vast tarief: 65,00 per artikel (gast-blogs zijn uiteraard gratis maar die doe ik niet aan de lopende band)

Het artikel zal oneindig blijven staan en je kunt ongeveer 2 links kwijt in het artikel. Zelf afbeeldingen aanleveren mag maar ik kan ook op zoek gaan via Unsplash bijvoorbeeld.

Verder vind ik product reviews ook erg tof!

buitenleven en duurzaam wonen

Eerdere samenwerkingen met Thuis bij Stella

Andere samenwerkingen eerder: SESTRA, OTTO, Gewoonstijl, Love Peace & Joy, Power To the mama’s, Leesign.nl, de Lingehof, Flinders Design, Dopper, BE O Cup lifestyle, MOYU e.a

Product reviews vind ik ook erg leuk om te schrijven als het bij mijn blog en smaak past!

Samenwerken? Tof! Stuur een mailtje en je ontvangt binnen 1-2 werkdagen een reactie terug. (Let erop dat het onderwerp een link heeft met duurzaamheid)

Contactgegevens:

liefsvanstella@gmail.com

In deze tekst staat een affiliate link. Wanneer jij op deze link klikt en via deze link een aankoopt doet verdien ik daar een beetje commissie over. Je betaalt niets extra maar helpt mij om deze site te onderhouden. Waarvoor dank!