DIY

Nieuwe eettafel

Het nieuwe jaar is hier goed begonnen met allerlei leuke projecten in het verschiet! Het meest kijk ik uit naar de komst van onze tweede zoon, eind deze maand ben ik uitgerekend. Wat is het dan fijn dat alles in huis af is (grotendeels, er is altijd wel iets wat nog af moet..)  In het weekje vakantie na Kerstmis rondde we een boel to do’s af. Heerlijk om alles glad te hebben voor baby’s komst. Ook alles wat niet baby gerelateerd is. Heel blij ben ik dan ook met onze nieuwe eettafel!

Mijn man timmerde deze eettafel. Eigen ontwerp: breder en langer dan onze vorige eettafel zodat we met etentjes niet krap zitten.  De string shelf was een kerstcadeau voor mijzelf. Erg blij met dit fijne wandkastje! De tube audio staat nu veilig voor Lewis’ grijpgrage handjes en ook kregen alle andere spulletjes een mooi plekje.

 

En is nu alles af? Nee! De badkamer krijgt nog een nieuw douchegordijn en gewoon gordijn, voor de woonkamer hebben we nog andere gordijnen uitgezocht en Lewis’ z’n kamertje ‘moet’ nog. Niks moet natuurlijk maar ja die nesteldrang hé… Benieuwd hoever we komen!

 

Eén reactie

Geef een reactie