kerstkaarten set
DIY

Win: set kerstkaarten van a la Loret

Weet je wat het leuke is van Instagram? De inspiratie die je er op doet! Ondernemers die je tegenkomt, die echt mooie dingen maken. Zo ook Lorette van Geerenstein die haar geheel eigen stijl heeft in de producten die zij maakt. Je kunt dit weekend een setje kerstkaarten van haar hand winnen. 

Van kleins af aan houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Handvaardigheid was mijn favoriete les, soms mocht ik de raamschilderingen maken en voor het vak schrijven bleef ik graag in de pauze zitten om het zo netjes mogelijk te doen. Nauwkeurig werken en overal iets moois in zien is hetgeen wat mij typeert.
Nog steeds houd ik ervan om mooie en originele producten te ontwerpen. Deze keer wil ik er niet als enige van kunnen genieten. Om die reden en voor mijn eigen plezier is ‘a la Loret’ ontstaan. Snuffel dus lekker rond op mijn website! aldus Loret

En die creativiteit zie je goed terug. Zo ontwerpt Loret kaarten, op aanvraag maar ook maakt ze speenkoorden, wagenspanners, een houten babygym in combinatie met vilt. De website is nog niet helemaal af maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op haar instagramaccount. Daar zie je namelijk een heel toffe, creatieve feed om hebberig en geïnspireerd van te raken!

Alle kaarten zijn uiteraard van eigen hand. Prachtige teksten en tekeningen, ik ben er weg van!

Ik mag een set kerstkaarten weggeven! Hieronder zie je de set (foto’s gemaakt door Lorette). De set omvat 10 kaarten. Alle kaarten van de foto zitten er twee keer in.

Wat moet je doen:

  1. Volg Thuis bij Stella op Instagram
  2. Volg a la Lorette op Instagram
  3. Laat onder de eerste foto van mijn feed weten dat je mee doet + tag 2 vrienden
  4. Aanstaande zondag maak ik de winnaar bekend! De winnaar kan dan zijn/haar adres naar info@alaloret.nl sturen. Ben je lekker op tijd met de kaarten dit jaar.

kerstkaarten set

kerstkaartenset

kerstkaartenset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *