Uitjes & adressen

Aan de kade fair

Vandaag was ik ‘s ochtends met man, kind en vriendin Jannicke te vinden op de Aan de Kade fair in Gorinchem. Ons stadje! zoals we dan graag zeggen. We wonen er inmiddels niet meer maar komen er nog wel graag. Ik kwam zo enthousiast thuis dat ik net direct begonnen ben met het selecteren en bewerken van de foto’s. 

Via Instagram had ik Aan de kade fair ontdekt. Wat via via contacten, dus het leek me erg gezellig om sowieso even een kijkje te nemen. Later bedacht ik me dat mijn camera natuurlijk niet kon thuisblijven. ​

Wat kon je  er vinden? Een hoop creativiteit! Aline, de bedenker van de fair, richtte haar tuin erop in. Op de facebookpagina van de fair hield ze ons op de hoogte van de voorbereidingen. Het was de tweede editie en wat een heerlijk weer was het! Creatieve ondernemers, handgemaakte babykleding, brocante, vintage, workshops over porselein beschilderen of handlettering (en meer!), heerlijke suikervrije koeken, een koffie kraam, poffertjes van Lovertjes…teveel om op te noemen! Ik reken op nog een editie volgend jaar. Tot die tijd, als je het gemist hebt, moet je het doen met mijn foto verslag.

Geef een reactie