Uitjes & adressen

It Dreamlan

Thuisgekomen van een heerlijk lang weekend Friesland vertel ik jullie in dit blog graag meer over dit fijne adres om te blijven slapen. Met elkaar of samen, het kan allemaal. Ook vind je in dit blog mijn tips voor leuke winkels in Dokkum! Lees meer over It Dreamlan. 


Familiehuis of kamperen
Elk jaar ga ik met mijn man, kids en schoonfamilie een lang weekend weg. Het was ook voor dit jaar weer een hele zoektocht om een huisje te vinden wat aan alle wensen zou voldoen. We vonden onze match dit jaar bij it Dreamlan in Friesland. Maar liefst 3,5 uur rijden voor ons vanuit Noord-Brabant maar dat was het dubbel en dwars waard! Hier kun je de site vinden van it Dreamlan: familiehuizen en een camping beschikbaar. Er is goed aan de kinderen gedacht. Zo is er een grote zandbak, een speeltuin en de mogelijkheid om te varen of een vuurtje te stoken (wel onder begeleiding van papa en mama natuurlijk!)
Dagje Dokkum
Ook in de buurt is er genoeg te doen! Zo kun je een gezellig dagje naar Dokkum waar je heel veel leuke winkeltjes en hippe koffietentjes hebt. Dokkum is een historische, oude stad en ken je misschien wel van de Elfstedentocht. Naast de historische waarde van de stad zijn er ook veel concept winkels in opkomst.
Dit zijn mijn persoonlijke favorieten: 1. Koffie en taart bij Lekkernij Waagstraat 9 2. 1622 Lifestyle op de Zijl 1 3. Biologische supermarkt de Guldenroede, Keppelstraat 34 4. IJS koop je bij Lilly’s IJs en chocolade, De Zijl 7

Geef een reactie