Kids blog

Low budget vakantie uitjes

Hoera, het is vakantie! Misschien heb je dit jaar weinig budget om op vakantie te gaan. Gelukkig hoeft een uitje niet duur te zijn. Met deze blog vol low budget vakantie uitjes tips kun jij je kinderen een leuke beleving meegeven. 

Bezoek een pluktuin

ga naar een pluktuin. Behalve het boeket wat je meeneemt is het uitje zelf gratis. Ik verzamelde de leukste pluktuinen van Noord Brabant op mijn blog. Neem een picknickmand mee vol lekkers en maak een paar stops onderweg! Tip: neem ook los geld mee want bij de meeste tuinen kun je niet pinnen.

Speeltuin Nederhemert

Deze speeltuin kost 1,50 per kind voor entree en hup, je kroost zijn een dag zoet in de speeltuin. Deze speeltuin in Nederhemert (Gelderland) is een pareltje! Met terras en restaurant voor papa en mama. Achterover leunen met de zon in je gezicht, dat is genieten! Onlangs is het terras vernieuwd maar de speeltuin is heerlijk ouderwets gebleven. Inclusief een raam waar je snoep, ijsjes e.d kunt bestellen. Zo kneuterig!

De Kurenpolder in Noord Brabant

De entree is laag en het aanbod is groot. De Kurenpolder biedt voor ieder wat wils aan. Horeca, strand, zwemmen, skate park, animatie team. De keuze is reuze! Op een warme dag een fijne uitkomst. In de buurt is Nationaal Park de Biesbosch in Werkendam waar ook heerlijk gewandeld en gevaren kan worden.

Fort Giessen in Giessen

Meer actie en avontuur nodig? Kinderen ingedut van de vakantie? Tijd voor wat educatie? Bezoek een fort! Zoals het Geofort in Vuren (Gelderland) of het educatieve fort in Giessen. Je kunt erop, erover, er in en er om heen. Een leuk bos dichtbij is het Almbos. Die uitgestrekt lang doorloopt, ook de hond mag mee (en hier en daar los)

 

Zo kom je de vakantie met uitjes als deze wel door! Heb jij nog toevoegingen? Deel ze hieronder.

 

 

Geef een reactie