Kids blog

5x low budget vakantie uitjes

Hoera, het is vakantie! Of niet. Zes weken de kids thuis, je kunt er ook tegenop zien. Tenminste, als je geen plannen hebt of maakt. Deze tips met uitjes hebben we hier allemaal eens uitgeprobeerd en ze zijn zeker aan te raden. Nog niks te doen? Met deze low budget uitjes is de vakantie zo om. Zij blij, jij blij. 

Tip 1: ga naar een pluktuin. Behalve het boeket wat je meeneemt is het uitje zelf gratis. Mieke’s pluktuin hier in de buurt (Zaltbommel, Gelderland) is een aanrader maar google zelf op pluktuinen in de buurt en je ziet zo de mooiste adresjes. Picknickkleed en goedgevulde mand met eten mee en een middag is zo gevuld.

Tip 2: kost 1,50 per kind voor entree en hup, je kroost zijn een dag zoet in de speeltuin. Deze speeltuin in Nederhemert (Gelderland) is een pareltje! Met terras en restaurant voor papa en mama. Achterover leunen met de zon in je gezicht, dat is genieten!

Tip 3: de entree is laag en het aanbod is groot. De Kurenpolder (Noord Brabant) biedt voor ieder wat wils aan. Horeca, strand, zwemmen, skate park, animatie team. De keuze is reuze! Op een warme dag een fijne uitkomst. In de buurt is Nationaal Park de Biesbosch in Werkendam.

Tip 4: meer actie en avontuur nodig? Kinderen ingedut van de vakantie? Tijd voor wat educatie? Bezoek een fort! Zoals het Geofort in Vuren (Gelderland) of het educatieve fort in Giessen (Noord Brabant)!

Tip 5: en last but not least kom naar de open dag van Stelly’s Garden! In dit bericht vertel ik je er alles over: 28 juli van 11.00 tot 15.00

Zo kom je de vakantie met uitjes als deze wel door! Heb jij nog toevoegingen? Deel ze hieronder.

 

 

Geef een reactie