Kids blog

Handmade with love

Ik vind het erg tof om kleine bedrijven te steunen met mijn aankoop. Met mijn aankoop zeg ik ‘ik geloof in jouw product, ga zo door’. Zo ook op het gebied van babykleding en interieur accessoires. Een zelfgemaakt item is uniek en persoonlijker dan iets wat in grote oplagen in China is geproduceerd. In dit blog deel ik een aantal favoriete adressen, waaronder enkele bedrijven en enkele tips. Kende je deze al?

Made by Beppe 

De moeder van Alina maakt al deze toffe kleding zelf, zoals bovenstaand broekje! Ik ben weg van het printje, de zachte prijsjes en de snelle levering uit het verre Friesland. Sinds kort hebben ze ook een ook een facebookpagina maar ze zijn ‘begonnen’ op Instagram. Made by Beppe verkoopt van maat 50 tot en met 80.

Tante Pleun

Ook bij tante Pleun wordt alles met de hand gemaakt. Ook kun je een custom made bestelling plaatsen en is er ook keuze uit zelfgemaakt speelgoed. Een leuke webwinkel, ook voor kraamcadeautjes of voor je eigen kleintje natuurlijk. Het dikke, zachte gele broekje met de paardenbloemen hier rechtsboven is van tante Pleun. Een aanrader voor de koude dagen! (Die we hopelijk nu hebben gehad!)

Zigzacht

Ook een toffe Instagram tip is Zigzacht van creatieveling Marlies, die me de toffe slab met stipjes toestuurde. Zomaar! Hartstikke lief en helemaal mijn kleurtje natuurlijk. Marlies maakt echt van alles, magie met de naaimachine als je haar account bekijkt!

FS Happiness

Zie je dat lichtgele broekje met halve maantjes? Dat is van het merk FS Happiness. Het patroon is door Lindi zelf ontworpen en tot stof gedrukt. Zeker ook even de moeite waard om de shop te bekijken! Lindi maakt complete setjes en ook wieg en ledikantdekens. Momenteel is haar bedrijf gesloten vanwege haar verlof.

Het broekje met de vosjes is van het merk To The Moon and Back en kocht ik via instagram. Als je de #instagramkoopjeshoekkids of #instagramkoopjeshoekbaby gebruikt stuit je op nog veel meer leuke handgemaakte kleding accounts (en tweedehands aanbieders).

Heb jij nog toevoegingen? Plaats ze dan in een reactie!

Dit bericht verscheen eerder op The Baby Project

Geef een reactie