Kids blog

Winnen: zachte slofjes van Tabartz

Brrrr, wat is het koud buiten! En misschien binnen ook wel. Warm schoeisel is dus echt een must op deze koude dagen. Gisteren sneeuwde het zelfs natte sneeuw, helaas bleef het niet liggen. Wie herkent nog dat gevoeld dat je na sneeuwpret je schoenen uit schopte en tegen de kachel onder een plaid aan kroop, en dat je moeder dan warme chocomel kwam brengen?

(winactie gesloten) GEFELICITEERD DEMI, jij wint de slofjes! Stuur je mij je adres? (liefsvanstella@gmail.com) Dan komen ze jouw kant op.

Ik wel! En sloffen? Die waren dan onmisbaar. Vandaag kun je deze zachte gehaakte slofjes van Tabartz winnen voor jouw mini-me. Ze zijn ongeveer maatje 62-68. Het zijn echt slofjes voor binnen, buiten zou het weer te fris zijn denk ik. Misschien met een stevige dikke sok erin.

De slofjes zijn okergeel (natuurlijk!) en hebben een subtiele leren veter. Het model is ‘moccasin’ maar dan gehaakt. Hoe tof, uniek en duurzaam!

gehaakte sloffen

Op haar instagram pagina kun je nog veel meer creaties bewonder die Tabitha maakt, haakt, schrijft of naait. Ze maakt op bestelling maar heeft ook een producten staan die je meteen kunt bewonderen en shoppen. Zoals haarbanden, vlaggenlijnen, sjaals, mutsjes, rammelaars en nog veel meer. Ik heb het voornemen om te gaan leren haken maar dit ziet er toch wel lastig uit. Het is allemaal heel mooi afgewerkt, subtiel met een knoopje, of veter of extra bandje. Prachtig, heel erg creatief! Niet alleen zijn  de creaties mooi maar het is ook een vorm van duurzame mode. Lees hier meer over hoe je duurzaam kunt shoppen voor je gezin. Met jouw aankoop steun je ook een kleine ondernemer.

Jij kunt deze slofjes winnen! Ik was van plan om foto’s te maken van Fender met de sloffen aan maar my goodness, dat is zo’n beweeglijk mannetje. Niet. Te. Doen.

 

Hoe doe je mee:

  1. Volg Tabartz op Instagram en dito bij Thuis bij Stella (als je dat al doet, like dan mijn facebookpagina)
  2. Vertel ons hieronder dat je mee doet
  3. Voor extra winkans: deel een foto van dit blog in je Stories en tag @thuisbijstella.nl

Aankomende zondag trek ik een lootje. Succes!

 

3 Reacties

Geef een reactie