Over Stella


Leuk dat je hier een kijkje neemt en nog leuker als je even blijft hangen! Mijn naam is Stella de Smit en ik blog met enige regelmaat (dinsdag, donderdag en vrijdag) over ons interieur en een duurzame lifestyle. Wat ik belangrijk vind is dat je bij het lezen van mijn artikelen niet het idee krijgt dat ik hier iets onbereikbaars zit te doen op duurzaam gebied. Ik hoop dat je bij het lezen van de blogs inspiratie en motivatie krijgt om hier en daar een verschil te maken, en niet dat de moed je in de schoenen zakt. Helder? Mooi!

Ons interieur is een mix van tweedehands vondsten, design, kringloopgeluk en zelfontworpen projecten. Daarnaast deel ik een volkstuin van zo’n 120+ vierkante meter samen met mijn buurvrouw Elly. Naast de moestuinen hebben we ook een kruidenspiraal, fruithaag, enkele fruitbomen, modderkeuken, kippen en bloemenweide(s). We willen anderen vooral laten zien hoe leuk een moestuin is, hoe je op een biologische en natuurlijke manier kunt tuinieren en hoe je daarmee het bodemleven verbeterd en ruimte en voedsel geeft aan de bijen, hommels, vlinders, vogels en andere dieren in de tuin.

Tussen die twee onderwerpen deel ik ook graag leuke adressen, uitjes, recepten en hoe je op makkelijke wijze zelf je eigen schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten kunt maken. Niets missen? Schrijf je dan hier rechts in voor de nieuwsbrief! En vergeet me niet te volgen op instagram waar ik erg actief ben.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Matthias, mama van twee zoons (2015, 2018) en heb ik mijn eigen bedrijf. We wonen in het landelijke Noord-Brabant en ik geniet graag van pluktuinen, koffie, fikkie stoken, een wijntje met vrienden op z’n tijd, planten in huis, wandelen, zelfgebakken cake, ochtenden doorbrengen op de volkstuin, Doorbrekers, fotograferen of een nieuwe hobby uitproberen. Ik ben nogal multi-gepassioneerd, heerlijk!

Geregeld werk ik samen met toffe bedrijven! Heb jij een goed idee? Stuur jouw aanvraag naar info@liefsvanstella.nl en wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ik heb een groeiende achterban die vast en zeker goed bij jouw doelgroep past.

Liefs,

Stella