Over Thuis bij Stella

Credits: www.fotografiebijmarloes.nl

Hoi,

Mijn naam is Stella en ik ben in 2016 (ongeveer) begonnen met Thuis bij Stella. Niet de meest unieke naam nee, maar goed. Om het nu te veranderen zou zonde wezen van alle mooie blogs en samenwerkingen. Dus houden we het op Thuis bij Stella.

Thuis

Thuis is de plek waar ik tot rust kom maar ook waar mijn creatieve inspiratie op doe. Daarom omring ik mijzelf graag met mooie spullen. Liefst tweedehands want in de kringloop of op een rommelmarkt vind ik de mooiste schatten! En het is ook nog eens lekker duurzaam. Maar fraai design zie ik ook graag terug, altijd met de check of het product wel enigszins fair trade is. Of in elk geval, ontworpen is met een idee erachter. Aan trends doe ik dan ook niet. Liever staat mijn huis vol met (vintage) pareltjes. Maar ook met zelf ontworpen meubels, lampen, kastjes en noem maar op! Ik bedenk het en manlief maakt het. Dat dus.

Bij

Een doodgewoon rijtjeshuis dus, in een klein dorpje in Noord Brabant. Medebewoners zijn manlief Matthias, Lewis (2015), Fender (2018) en labrador retriever Max (sinds 2019 bij ons). In juli 2020 verwachten we ons derde kindje.

Stella

Ik heb een achtergrond als auteur, tekstschrijver en nogal een neus voor creatieve, buitengewone projecten. Ik ben er goed in mijn creativiteit om te zetten in plannen en samenwerkingen. Ik ben 28 lentes jong, sta graag met mijn regenlaarzen op Stelly’s Garden te ploeteren, organiseer buitenetentjes, style graag feestjes voor anderen en hoop in 2020 een pluktuin(tje) aan te leggen. Ik leef en bruis op creativiteit! Ik droom van een eigen bed and breakfast met gezellig winkeltje erbij (vol vintage, goede koffie en toffe spullen) maar vooralsnog sta ik vooral op het punt om luizenmoeder te worden (met een schoolgaand kind, bijna!). Mijn blog is een verzameling van: (zero waste) lifestyle, bewust ouderschap, leuke adressen, wonen, recepten, informatieve blogs met een link naar duurzaamheid, etherische olie blogs / natuurlijk gezond leven en buitenleven blogs.

Trouwens, voor het geval dat je denkt dat ik perfect ben: waarom ik geen eco warrior ben

Meer weten? Samenwerken? Leuk! Stuur dan een berichtje naar info@liefsvanstella.nl

Samenwerkingen eerder:

  • Otto
  • MisterDesign
  • Love Peace and Joy
  • Fairf Duurzame verf
  • Seepje
  • Gewoonstijl
  • Tropilex i.s.m de Hangmatgigant