Over Thuis bij Stella

Thuis bij Stella is een blog dat over duurzaam wonen en leven gaat. Daarnaast schrijft Stella veel over haar persoonlijke interesses zoals natuurlijk leven, etherische olie, haar moestuin en pluktuin en gerelateerde onderwerpen. Ook is er een aparte kids blog en deelt Stella leuke uitjes en adressen voor het hele gezin. 

‘In 2016 ben ik begonnen met bloggen. Ik heb zelf een achtergrond als auteur, en heb er mijn werk van gemaakt om met goed, scherp en mooi beeld en duidelijke teksten een verhaal te vertellen. Dat kan een reportage zijn voor een tijdschrift of een blog met de focus op jouw product. Maar ook: grafisch design, ontwerp, styling advies op locatie, social media beheren voor bedrijven en fotografie. Via Thuis bij Stella heb ik een hoop mooie samenwerkingen mogen doen. Ik werk graag samen met bedrijven die mijn blog passen’

Blog over duurzaam wonen en leven

Bloggen is voor mij een uitlaatklep. Ik geef geregeld een update over onderwerpen die mij interesse hebben. Interieur is een passie maar ook natuurlijk leven en bijvoorbeeld zelf aan de slag thuis. Zo heb ik een ‘Ditch & Switch’  rubriek waarin lezers kunnen lezen hoe je zelf lippenbalsem, deodorant, allesreiniger en meer kunt vervangen voor natuurlijke, gezonde producten. Ik deel ook recepten, vaak vegetarisch voor een stukje bewustwording. We hebben in mijn ogen deze wereld in bruikleen gekregen en er is ons opgedragen om daar goed voor te zorgen. Ik ben christen maar mijn publiek is heel divers en dat bevalt mij goed.

Eerdere samenwerkingen met Thuis bij Stella

Andere samenwerkingen eerder: SESTRA, OTTO, Gewoonstijl, Love Peace & Joy, Power To the mama’s, Leesign.nl, de Lingehof, Flinders Design e.a

Ik reken een vast bedrag per blog welke ik zelf schrijf en voor beeldmateriaal zorg. Uiteraard zorg ik er ook voor dat de blog goed vindbaar is voor zoekmachines. Mijn tarief start vanaf 55,00 euro exclusief BTW. Ik sta open voor betaalde link samenwerkingen, gast-blogs, barterdeals, betaalde reviews en product samenwerkingen.

Contactgegevens:

info@studiokralt.nl

KVK 66643880