Over Thuis bij Stella

Thuis bij Stellaniet de meest unieke blog naam mm? Je hebt helemaal gelijk maar nu zijn we inmiddels 3 blog jaren verder dus heel veel zin om die naam te veranderen heeft het nu niet meer.

Eco lifestyle blog

Dit blog ben ik begonnen met de intentie om te delen over ons ‘mix and match’ huis. Dat wil zeggen, de combinatie van vintage, kringloopgeluk, gratis vondsten en fraai design. Ik bedoel, een Etnicraft designtafel voor een gratis (overigens uitstekende) hoekbank van marktplaats. En de HK living bamboe lamp boven onze zelfgemaakte eettafel. Een allegaartje maar wel ons allegaartje. Met de focus op duurzaamheid, tweedehands en hergebruik. Geregeld blog ik ook over onze volkstuin ‘Stelly’s Garden‘ die ik deel met mijn buurvrouw Elly (vandaar) en de activiteiten die we ondernemen. Op onze volkstuin proberen we zoveel mogelijk biologisch te tuinieren, zijn we echt #teamreddebij en is ongeveer alles ook hergebruikt, zelfgemaakt of zo duurzaam mogelijk bedacht. Blijf op de hoogte via ons instagram account!

Ik wil benadrukken dat ik geen eco warrior ambitie heb, en dit ook niet wil zijn. Ik blog over kleine duurzame stappen die we zetten maar ons huis is niet 100% plastic vrij of volledig zero waste. Hoewel ik die lifestyle wel ontzettend bewonder geloof ik vooral in ‘doe wat bij je past en wat je kunt’ in plaats van onszelf krampachtig aan een levensstijl vastklampen omdat anderen dit doen of omdat het een hype is nu. Ik hoop dat lezers vooral mij herkennen in mijn artikelen, en dat ik niet verander in 1 of andere goeroe die het beter denkt te weten of radicaal over anderen heen walst. It’s just me. En jij bent jij. En dat is dikke prima! (en mocht je denken, meid doe ‘s normaal *Rotterdams accent* zeg het me dan alsjeblieft!) 

En verder…

Verder ben ik het dagelijks leven in de eerste plaats gelukkig getrouwd met Matthias, mama van 2 zoons (Lewis, 2015 en Fender, 2018) en hondenmama van onze bruine labrador Max. We wonen heerlijk landelijk in het mooie Giessen. Naast mijn blog beheer ik social media kanalen voor bedrijven, fotografeer ik o.a bruiloften bij Liefs van Stella fotografie en ben ik veel en graag bezig in Stelly’s Garden. Mijn interesses zijn breed en soms onderneem ik ook ‘breed’. Ik noem mezelf multi-gepassioneerd en dat klinkt een stuk leuker als ‘tsja, ik vind van alles leuk en ik weet niet wat ik worden wil’ wat ik de afgelopen 20 jaar heb gecommuniceerd naar de buitenwereld. Ik leerde dat die buitenwereld (maatschappij, kerk, familie, vrienden) vooral verwachtte dat ik wel een pasklaar antwoord had. Dat ik wel wist wat of wie ik ging worden. Maar, en dat leer ik mijn zoons ook, je bent niemand verantwoording schuldig wie je mag ZIJN of BENT. Als je maar de beste versie van jezelf eruit haalt! Ook als die versie allerlei interesses heeft.

En wat zijn dan die interesses Stella? Daar kom je achter als je me volgen gaat op instagram – @mevrouwburgerlijk en @stellysgarden_

See you!

Liefs

Stella