Wonen

Bloomon

Soms moet je jezelf gewoon even trakteren. Op dat ene mooie jurkje wat je al zo lang wilde hebben – opeens is er een reden voor. Een nieuwe klus, een mooi cijfer, een behaalde prestatie: kortom, trakteer jezelf! Ik haalde dit jaar mijn eerste klus binnen en dus trakteerde ik mezelf op een bos van www.bloomon.nl/. Wie kent ze niet?
Het concept is eenvoudig en bleek een gat in de markt: je bestelt een bos bloemen (maandelijks, tweewekelijks of wekelijks) en laat je iedere keer weer verrassen. In maat S, M of L pronkt er zo’n prachtige verse bos bloemen bij jou in huis. Ik koos voor boeket S omdat 1) ik geen mega tafel heb en 2) omdat de bossen -eerlijk is eerlijk- best prijzig zijn.

​Gisteravond (minpuntje) werd de bos bezorgd. De avonden zijn hier niet zo handig; een deurbel en een slapende baby is geen goede combinatie. Daarnaast is zo’n bos bij aankomst toch wel het mooist met daglicht voor een eerste indruk.

De maat S vond ik nog groot uitvallen dus dat is een dikke pluspunt! Aan ieder boeket zit een thema verbonden. Dit keer is het thema ‘Vonk’ . Toepasselijk! Op hun site kun je er meer over vinden, tips lezen om de bloemen goed te verzorgen en je account inkijken. Omdat ik de bos bestelde op de VT Wonen Beurs kreeg ik een prachtige bijpassende vaas cadeau t.w.v van 15,00.

En wat is het genieten! Ik ben dol op kleurtjes en een supermarkt bosje kan ook leuk zijn ja, maar dit is echt een WOW effect! Toch ga ik dit niet wekelijks doen of tweewekelijks want zoals ik al schreef, het is best prijzig. Maar voor elke nieuwe klus die ik binnen sleep met Liefs van Stella Fotografie ga ik mezelf trakteren met BLOOMON.

bos-bloemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *