regenbooghanger
Product Review,  Wonen

Macramé wandhanger van Marlies + winactie

We beginnen dit nieuwe jaar fris met een nieuw interieurstuk in ons huis. En wat voor! Handgemaakt door de creatieve Marlies Mekelenkamp die een eigen Etsy shop heeft waar ze haar creaties verkoopt.

 

GEFELICITEERD, NIKKI! Stuur je mij je adres? Iedereen bedankt voor het meedoen!

Ik kom op instagram wel vaker creatieve ondernemers tegen, meestal scrol ik er voorbij maar bij de feed van Marlies bleef ik hangen. Toffe wandkleden door middel van macramé knopen of weven. Maar ook de hippe regenbooghangers zijn one of a kind!

wandhanger wandhanger

Marlies stuurde mij een berichtje over de okergele (hoe kan het ook anders?) wandhanger. Dat ‘ie niet goed geknoopt zou wezen. Nou, daar let ik als leek helemaal niet op. Ik vind de wandhanger supertof en deze hangt in de keuken op aan onze koof! Ik had al in de shop lopen neuzen en dit plaid lijkt me heerlijk warm. Iets om voor te sparen! Ook vind ik het gaaf dat Marlies met haar wollen veren opvalt tussen alle wandkleed-makers. Echt een kunst!

De hippe regenbooghanger is ook zó tof! Lekker stevig, die zal niet snel van zijn plekje vallen. Vrolijk is deze ook en de kwastjes maken ‘m helemaal af. Er zit een lusje aan zodat je deze direct aan een haakje kunt bevestigen.

regenbooghanger regenbooghanger

Wil jij deze regenbooghanger (van de afbeelding) winnen? Doe dan als volgt mee: Volg Thuis bij Stella op instagram (als je dat al doet, like dan de facebookpagina) en Volg Huize87 op Instagram. Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet! Aankomende zaterdag trek ik online een lootje.

Deze blog schreef ik in samenwerking met Huize87. Wil jij ook jouw product hier uitlichten? neem dan contact op via info@liefsvanstella.nl

13 Reacties

Geef een reactie