Product Review,  Wonen

Veelzijdig spiegeltje aan de wand

Geloof het of niet maar ons huis miste nog een handig spiegeltje. In de hal hangt er geen want ‘die muur hangt al zo vol’, boven op de slaapkamer zou er eentje moeten hangen maar omdat we daar al een passpiegel hebben is er ook geen spiegel meer bij gekomen. Zonde, wat nou staat de wieg weer in de weg en loop ik alsnog naar de badkamer. Waar het dringen geblazen is, want die is ook niet groot.
Nu gaat ook de box naar beneden binnenkort en dat betekend dat de groene vintage stoel (ooit een vondst van de kringloop) ietsje op moet schuiven. Omdat ik de roze hoekkast nog moet schilderen heb ik een leeshoekje hier gemaakt. En zie je het al? Er hangt een multifunctionele spiegel bij!
 

Multifunctioneel ja, want deze spiegel is een bijzonder exemplaar. Je kunt ‘m niet alleen ophangen, maar ook neer ‘zetten’. Het doet me denken aan een tol, als zou ik hier niet mee gaan rond tollen. Maar je snapt me wel toch?

Het merk komt uit Denenmarken en heet WOUD Design Dit merk staat voor duurzaamheid en minimalisme. Nu heb ik niet per se een minimalistisch interieur maar toch vind ik deze spiegel erg goed passen. De ontwerper is Martin Zanolin en staat voor puur en eerlijk design. Daar kijk ik graag voor in de spiegel! De WOUD Barb Spiegel is verkrijgbaar via MisterDesign.

Design Spiegels kun je nog veel meer vinden in de winkel van MisterDesign. Ik viel voor dit ontwerp omdat je de spiegel dus niet alleen kunt ophangen (en er eventueel een ketting of sjaal nog overheen kunt gooien), maar ook kan neerzetten. Laten steunen op de hendel wat je er bijgeleverd krijgt. Moet je dus snel door naar je volgende afspraak? Werp een blik in de spiegel! Heb je iets langer de tijd voor een uitgebreide make-up sessie? Houd dan de spiegel eenvoudig voor je, steunend op zijn stevige hendel.