Buiten

Design tuinzetels onder de 250,00

Tuinmeubilair schaf je niet zomaar aan. Dat moet tegen een stootje kunnen en een lange tijd, liefst oneindig, mee kunnen gaan. Daarnaast moet het natuurlijk ook comfortabel zijn. Daarom licht ik design tuinzetels uit onder de 250,00 in dit blog. Hopelijk kunnen jullie hier inspiratie van opdoen!

Design tuinmeubelen merken

Een nieuw merk is DEDON, gespecialiseerd in outdoor meubelen. Outdoor luxe kenmerkt zich door knusheid, kleuren en texturen en een complete collectie van meubelen tot verlichting, accessoires en textiel. Stipt op mijn wensenlijst deze bijzondere kruk en bijzettafel in 1: de DEDON BABYLON Bijzettafel & kruk.  Deze kruk is ontworpen door Harry Paul van Ierssel. Karakteristiek is de geribbelde structuur. Zo’n meubel die in elk interieur zou kunnen aansluiten, ook binnen trouwens.

Een ander tijdloos merk waar ik al eerder over schreef is HAY. We hebben zelf de HAY Hee stoel in huis en deze word er met regelmaat ook buiten bijgezet. De stoel is ook betaalbaar (onder de 200,00 euro) wat altijd mooi meegenomen is.

Hieronder een foto van deze prachtige designstoel en nog een kijkje in de collectie:

 

Hij zit heerlijk! Dat zou je misschien niet vermoeden door het wat strakke design maar ik kan je uit ervaring vertellen dat de stoel echt recht doet aan comfortabel zitten, je rug goed recht houdt en je niet na een korte tijd last krijgt.

Over krukjes en bijzettafels gesproken: dit fraaie krukje van Petite Friture (die van die prachtige gekleurd geblazen wand haken) mag er ook zijn. Mooi rood is niet lelijk tenslotte maar wil je een andere kleur dan heb je ruime keus. Een enkeling aanschaffen of een hele set kan natuurlijk ook.

 

Natuurlijk kan ook Weltevree niet in het lijstje ontbreken. Ook schreef ik eerder over dit stoere merk een blog waarin ik mijn wensenlijst deelde.. Ietwat boven het budget voor deze lijst maar een ware inspiratie voor elke tuin!

Wil je meer inspiratie en merken vergelijken? Neem dan een kijkje bij de Design tuinzetels van MisterDesign en sla je slag!

Dit blog kwam tot stand in samenwerking met MisterDesign. Credits beelden: MisterDesign