Buiten

Tuinrestaurant Stelly’s Garden 2019

Vorig jaar organiseerde ik een tuinlunch voor de meiden van Trouwen in Altena. Dit jaar wil ik deze optie weer aanbieden. Onze volkstuin is een te mooie plek om voor onszelf te houden. In dit blog stel ik een aantal data voor, vertel ik hoe jij je kunt opgeven en wat de verdere details zijn van het tuinbuffet. Kom je ook gezellig?

Onze moestuin is best groot, we hebben een gedeelte moestuin en verder is er de mogelijkheid om wat tafels naast elkaar te zetten en lekker te eten met elkaar. Op onderstaande data kun jij je plekje reserveren. Er is beperkt plek dus wees er snel bij!

Data voor de tuinlunch / tuindiner

 

  • zaterdag 4 augustus tussen 12.00-14.30 (lunch) en 19.00-21.30 (diner) VOL!
  • zaterdag 10 augustus tussen 12.00-14.30 (lunch) en 19.00-21.30 (diner) VOL!
  • zaterdag 17 augustus tussen 12.00-14.30 (lunch) en 19.00-21.30 (diner) VOL!
  • zondag 1 september tussen 12.00-14.30 (lunch)  en 19.00-21.00 (diner) VOL!

WOHOOO gewoon volgeboekt in 3 dagen tijd. THANK YOU SO MUCH!

Je kunt je opgeven via liefsvanstella@gmail.com (je kunt je enkel schriftelijk opgeven om misverstanden te voorkomen). Na een bevestiging van mijn kant staat de lunch of het diner voor jullie gereserveerd. Kan je toch niet? Jammer! Laat het dan zo spoedig mogelijk weten. Uiterlijk 3 weken van tevoren, als je later afzegt kan het zijn dat ik al kosten heb gemaakt en die reken ik aan je door. Daarbij, zo kan iemand anders nog jouw plek overnemen. Ik werk inmiddels met een wachtlijst. 

De kosten bedragen 18,00 p.p. Dit is voor een aantal onkosten en de rest van de verdiensten gaan in onze tuinpot. Dit potje gebruiken Elly en ik voor tuinkosten (huur, materiaal, enzovoort) maar ook bijvoorbeeld voor de sponsoring van ons geadopteerde bijenvolk.

Hier kun je een terugblik lezen van de lunch van vorig jaar. Bedenk dat ieder jaar de tuin er anders uit ziet 😉 Je zit midden in de tuin, met redelijke privacy. Daarnaast is er nu ook een bio toilet op de tuin! (tekst loopt verder onder de foto’s)

Broodje Brandnetel pate
2017
Ingemaakt lekkers uit de tuin, 2017
Bietensalade, eigen oogst (komkommers ook!)

Dit ontvangen jullie:

  • een goed georganiseerde tuinlunch (of diner), gestylede setting
  • een zeer uitgebreid buffet met warme en koude gerechten (denk aan; soep, salades, gerechten, taart, etc)
  • inclusief dranken d.w.z. sappen/verse thee/koffie
  • een presentje afkomstig uit de tuin

het is mogelijk om wanneer je met z’n 2-en boekt, een apart tafeltje te reserveren. Afhankelijk van hoe ‘druk’ het is op de dag dat je hebt gereserveerd zal ik het pop up restaurant inrichten wat het beste uitkomt, rekening houdend met wensen. Heb je specifieke dieetwensen? Dit kun je doorgeven per mail en dan zal ik kijken of ik daar als kok aan kan voldoen. Helaas voor de vleeseters, ons pop up restaurant kookt zoveel mogelijk met wat er in de tuin op dat moment te oogsten is. En dat zijn geen konijnen 😉

Adres: Giessen (NB), tegenover Hoofdgraaf 4

Ben je enthousiast? Reserveer dan snel jouw plek!