Kids blog

Gerecycled hout in de babykamer

Zo, vandaag bestelde ik de leren grepen voor de commode bij dit fijne adresje op marktplaats. Ik verzamelde ook spulletjes die op de babykamer gezien mogen worden. Het boekje ‘Liefs’ van Rupsjenooitgenoeg was bij Lewis favoriet. De slofjes van H&M (vorige collectie) werden ook toegevoegd. En mijn zusje nam een schilderijtje mee uit Hongarije, die ook een plekje kreeg. 

En waar kan dat beter dan op een fijne plank aan de muur? Ik verhuisde wat spulletjes naar deze plank van gerecycled hout van One World Interiors. Een merk wat producten renoveert, recyclede of hersteld om zo unieke items met een duurzaam tintje te verkopen.

Als het badje straks weer weg is hoop ik een fijne lees-stoel te hebben gevonden. Liefst eentje van de kringloop of rommelmarkt waar al een verhaal aan zit! Niets is zo fijn als zulke goede vondsten doen tweedehands. En nog duurzamer ook! Niet gek dus dat op dit plankje ook boekjes staan, baby’s eerste boekjes om straks te lezen.  Met stoere metalen steunen die voor veel stevigheid zorgen. Met Lewis als grote broer (en eigenwijze peuter) er bij natuurlijk. Want die staat maar wat graag klaar om te helpen (nu nog wel tenminste…)

De plank is afkomstig uit de webshop Lil en hier verkopen ze nog meer duurzame wandplanken en hippe meubels en interieuraccessoires. Het muurtje met de stickers van Ferm Living kreeg nu wat meer body en het plankje is een fijne match met onze lambrisering van sloophout.

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Lil.nl
Ook samenwerken? Stuur mij dan een berichtje, vind ik leuk! (liefsvanstella@gmail.com)