Kids blog

Vloerkleed met een print

‘Is het kamertje al klaar?’ Ja, dat is het. Hoewel, je blijft altijd wel rommelen hé. Iets erin, iets eruit, toch maar zus of nee toch zo. De hele indeling weer anders en dan weer naar de oude opstelling. Lekker rommelen, afstrepen wat nog moet gebeuren en een kasten inspectie houden. Kortom, de nesteldrang slaat toe.

‘Je kunt nu elk moment bevallen hé!’ In theorie wel. In de praktijk vast ook, maar hé ik verwachtte nog enkele pakketten en de post zorgde voor vertraging. En dit moest nog af, en dit, en dit… Daar kwam het pakket dan eindelijk. Dit vloerkleed van Online interieurshop had ik nog op het oog! Wit-grijze print, een beetje stoer en toch ook knus: zoiets zocht ik nog. Warm voor de voetjes als ik straks met een klein mannetje sta te wiegen naast het blauwe ledikantje.

De donkergrijze print matcht goed met de rest van de kamer. Het is een print die zowel goed in Scandinavische stijl zou passen als een bohemian stijl. Het vloerkleed is ook in het blauw beschikbaar. Het vloerkleed is gemaakt van katoen en jute. Op het label staat het logo van No Child Labor. Dat heb ik even opgezocht voor jullie: dit label toont aan dat er geen kinderarbeid is verleend aan dit product. Goed nieuws! Of het product verder duurzaam is (biologisch katoen bijvoorbeeld) is me niet duidelijk helaas.

Onlineinterieurshop is een webshop met woonaccessoires, grotere meubels en verlichting. Ze willen graag vernieuwend zijn en stijlvolle sfeermakers toevoegen aan je interieur. Ik ben zeer tevreden met dit vloerkleed en vind het een fijne toevoeging voor in de babykamer. Wat vind jij van dit vloerkleed?

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Onlineinterieurshop. Wil je ook samenwerken? Neem dan contact op via liefsvanstella@gmail.com Ik werk graag met producten die dicht bij mijn eigen smaak liggen.