Kids blog

Handig opbergrek Square

Vandaag weer een kijkje in de babykamer, ja ja! Dit kamertje is √©cht bijna af. Veel te vroeg, vinden sommigen. Ik wist niet dat een ander dat kon bepalen ūüėČ Ik houd nu eenmaal van interieur en inrichten dus ja, dan zijn sommige kamertjes wat sneller af. Vandaag zet ik dit superleuke opbergrek van Ferm Living in de spotlights!

Aan dit rek hang ik de mooiste kleertjes zoals je ziet, ook de muziekmobiel van Ferm Living hangt er aan en een speen van natuurrubber. Benieuwd of deze baby de speen wel ziet zitten (Lewis niet). Leuk om te noemen: eigenlijk is dit rek voor in de keuken bedoelt! Wel, je kent me: ik gebruik graag dingen op een andere manier dan waarvoor ze bedoeld zijn! Maar stel je het plaatje maar voor: garde, lepels, mokjes aan het rek. Of boven je bureau: schaar eraan, labels, kaartjes met een knijper vast! Genoeg mogelijkheden. Of wat dacht je van boven de eettafel? Want dit rek kan op 2 manieren. Aan de muur, of aan het plafond. Met dan zo’n klos aan snoeren en mooie lichtbollen. Staat dat even gezellig!

Het rek kan dus op 2 manieren: de S haken zitten erbij wanneer je het rek wilt ophangen aan de muur, zoals wij hebben gedaan. Anders kan je ook gebruik maken van de ophang haken, voor aan het plafond.

Het merk is Ferm Living En de ontwerpster is Trine Andersen jullie inmiddels niet onbekend want ik schreef al eerder over dit merk in de kinderkamer! Opbergrek Square Opbergrek is verkrijgbaar via MisterDesign.

Design Keukenaccessoires kun je nog veel meer vinden in de winkel van MisterDesign. Misschien spot je wel een tof ontwerp waar je vervolgens een heel andere kamer mee aankleedt, net zoals ik! Ik ben in elk geval blij met dit rek want van al die leuke kleertjes die ik heb kunnen de mooiste aan dit pronk en opbergrek! En zeg nou zelf, daar wordt toch elke baby (vooral mama’s, dat geven we grif toe) blij van? Happy day!