Wonen

Hay Bella salontafel

Bij ons thuis staat een zelfgemaakte ronde salontafel. Mijn man timmerde deze zelf en eigenlijk was het best simpel. Een salontafel hoeft niet groot te zijn. Wat dacht je van de Hay Bella salontafel?

Een ronde salontafel is goed te combineren. Kies één kleurenpalet, ga voor een speels effect met verschillende hoogtes of kies er eentje uit (in plaats van 3 bijvoorbeeld). Voor nu hebben wij thuis genoeg aan één rond salontafeltje. Toch zou een fris, kleurrijk tafeltje erbij niet misstaan.

Op de site van MisterDesign heb ik flink lopen struinen. Uiteindelijk kwam ik tot één favoriet.

 

En dat is de salontafel Bella salontafel van het bekende merk HAY. Dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren vind ik erg leuk. Ik houd nogal van kleur zoals jullie weten. Zo kun je nog eens afwisselen! De tafel is van het inmiddels flink bekende Deense merk Hay design wat sinds 2002 bestaat en daarna echt heel snel sky high ging. En wat ik nog meer gemeen heb met deze tafel? De naam! Nee ik heet geen Bella maar zo noemt mijn man me dus liefkozend. Ik sta zelfs met die naam in zijn trouwring, geen grap… Wil je trouwens een iets minder prijzig ontwerp dan kun je gaan (eveneens van HAY) voor bijzettafel DLM tafel HAY deze is er ook in verschillende kleuren.

Ronde salontafels kun je in allerlei soorten, ontwerpen en kleuren vinden in de winkel van MisterDesign. Wil je de keus niet online maken, reis dan af naar één van hun 2 stenen winkels in Den Bosch!