e-book gifvrije recepten
Lifestyle

25 recepten Ditch & Switch

Ik wil jullie even mijn eerste e-book laten zien! Afgelopen week hield ik een workshop over etherische olie en haar toepassingen. Ik heb een niet-merkgebonden blik. Zoals je wel kunt lezen af en toe is etherische olie voor mij erg boeiend. Ik ben geen aromatherapeut of arts en daar ambieer ik ook niet naar maar ik vind etherische olie voor huis,tuin,keuken gebruik en de thuisapotheek wel heel erg boeiend! 

Zelf probeer ik thuis zoveel mogelijk dingen zelf te maken. Zoals wasmiddel, handzeep, waslotion, billenzalf voor de kinders, deodorant, lippenbalsem, borstbalsem, huidserum en nog veel meer. In dit e-book staan 25 recepten onder verdeeld in schoonmaak in/rond de keuken, schoonmaak in/rond de badkamer, de thuisapotheek en zelfzorg. Recepten die je gemakkelijk zelf kunt maken. Een stap in de groene en gifvrije richting! Uiteraard word er ook in de meeste recepten gebruik van etherische olie gemaakt.

e-book 25 gifvrije recepten

Gifvrij leven: beter voor jezelf en je leefomgeving

Er staan recepten in die hier op mijn blog vermeld worden maar ook heel veel die ik hier niet deel. Je leert dus zeker iets nieuws! Gifvrij leven kun je misschien ten volle honderd procent maar je kunt wel een heel eind komen. Gifvrij leven staat hier voor: vrij van chemische, milieu vervuilende stoffen. Dus, geen belasting voor mij en mijn leefomgeving. Dat is: mijn gezind, onze hond, ons huis. Er is steeds meer aandacht voor de hormoonverstorende stoffen in producten en giftige belasting. Helaas ontkomen we er niet aan! Maar je kunt wel een heel eind komen door bewust te kijken naar wat je op je huid smeet, inademt of bijvoorbeeld mee poetst. Je vindt in het e-book ook een uitgebreide materialen lijst en winkel tips.

Deze recepten vind je er sowieso in terug:

  • anti-hooikoorts roller maken
  • anti-hoofdpijn roller maken
  • recept desinfecterende doekjes
  • tandpasta zonder fluoride maken
  • badkamer reiniger maken
  • anti-luizenmiddel maken

En nog veel meer…. !

Voor slechts 3,99 koop je het e-book, je kunt een aanvraag doen via liefsvanstella@gmail.com

Volg je een workshop bij mij? Dan is dat inclusief e-book!

 

Reacties uitgeschakeld voor 25 recepten Ditch & Switch