Product Review,  Wonen

HK Living

Daar was ‘ie dan eindelijk. De nieuwe lamp voor boven de eettafel. Ik heb er eventjes op moeten wachten maar dat was het waard! Is het geen beauty? Een bamboe beauty welteverstaan. Wat goed past bij de naturel hout tinten in onze woonkamer.

De eettafel is ook mijn plek om aan te werken en dan is goed licht wel erg fijn. Precies waarom ik voor deze lamp viel, het open geraamte geeft een sfeervol effect en verlicht goed.  Superfijn!

Onze eethoek krijgt momenteel een upgrade. Ik wil graag een ander kleurtje op de muur en het liefste scoor ik ergens tweedehands een klepbank. Morgen gaan we op pad om stoelen te scoren. Een tijdje lang stond het tuinbankje erbij en ook twee stoelen van Leen Bakker. Maar die laatste bleken niet zo stevig helaas. Er wordt dus een hoop gewisseld aan de eettafel maar de tafel en de hanglamp vormen al een mooi paar! Je kunt deze HK Living hanglamp shoppen bij de webshop Wants & Needs .

HK Living is een Nederlands merk dat is opgericht in 2009. Bamboe oogt niet alleen mooi maar is ook nog eens hartstikke duurzaam. Riet en teak zie je ook veel terugkomen bij dit merk. Erg fijn, een merk wat let op duurzame materialen! Veel van hun producten zijn ook handgemaakt waardoor elk item uniek is. HK Living ziet dit niet als imperfectie maar juist als hun charme. En gelijk hebben ze!

Ook mijn man is weg van de lamp. Door de natuurlijke look oogt de lamp erg rustig wat fijn is in ons huis vol kleur. Wants & Needs vertegenwoordigt niet alleen HK Living, maar ook een hoop andere toffe woonmerken. Neem een kijkje in hun webwinkel of ga langs in hun stenen winkel te Nuenen in Noord-Brabant.

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met de webshop Wants & Needs. Ook samenwerken? Neem contact op via liefsvanstella@gmail.com