Buiten

HAY

Het ontwerp voor onze nieuwe achtertuin ligt klaar. Grotendeels zullen we zelf de klus klaren. Mijn man kwam met een schets aanzetten en die vond ik er best goed uit ziet. Normaal doe ik dat graag maar nu waren we het zo waar ineens er samen over uit. De basis is er. Nu de rest nog.

Ik schreef al eerder over onze kleine achtertuin. De volkstuin is voor ons een bonustuin maar ja, de achtertuin is nogal smal en schaduwrijk. Richt die maar eens leuk in! We bleken beide dezelfde wensen te hebben. Zo willen we graag wel een plek om aan te zitten, zoals een tuintafel. En fijne stoelen om van het schaarse moment dat het zonnetje er is, te genieten. Omdat de tuin klein is willen we extra letten op wat voor looks de tuinmeubels hebben. Het oog wil tenslotte ook wat. Daarnaast zou je onze tuin kunnen vergelijken met een kleine stadstuin: smal en klein. Weinig zon. Dus alles wat er staat moet decoratief zijn én een functie hebben. Dat je wel even in de tuin visite kunt ontvangen maar voor de echte zonnige dagen gaan wij toch naar Stelly’s garden. En terwijl manlief zich om de timmerwerkzaamheden ontfermt zocht ik mooie tuinmeubelen op. Fraai design, met een functie dus.

De HAY Palissade meubels zijn tuinmeubels met een prachtig design, licht van gewicht en toch stevig. Deze serie is van het merk HAY en deze hebben HAY Stoelen De Palissade serie is ontworpen door Frans designer duo Ronan & Erwan Bouroullec, en de collectie bestaat uit banken, stoelen, krukken en tafels. Onze persoonlijke favoriet is de

Palissade voetenbank welke je op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt er ook makkelijk een dienblad op kwijt of een boek, handig om erbij te pakken met feestjes of als krukje voor de kids. Ook de olijfgroene kleur vind ik erg stijlvol. Wat is jouw favoriet uit deze serie?

Zoals ik al schreef is de voetenbank mijn favoriet. Ik ben bang dat we voor de andere meubels net niet genoeg plek hebben. Hoewel ik de tuintafel uit deze serie wel maar wat graag een plekje zou willen geven in de tuin.

Dit artikel schreef ik in samenwerking met MisterDesign. Beeld credits: MisterDesign. Ook samenwerken? Neem dan contact op via liefsvanstella@gmail.com