Wonen

Kinderkamerinspiratie

Vandaag op de blog deel ik met jullie mijn zoektocht naar toffe kinderkamer producten. Lewis is nu bijna anderhalf jaar en is dus echt wel baby-af. Hij wordt een peuter! Meegroeiende met hem is het langzaamaan tijd voor een stoere peuterkamer die iets meer body en pit heeft dan het zachte en veilig rustige babykamertje van nu. Destijds koos ik voor die veiligheid omdat ik bang was dat het kleine kamertje al snel te vol en druk zou worden, En nu vind ik dat toch wel erg saai. Op mijn Instagram (@thuisbijstella.nl) kun je in mijn stories een mini tour door zijn kamertje bekijken. Ik stuitte online op heel veel webwinkels maar eentje sprong er toch uit en dat is de webshop van MisterDesign. Prachtige designartikelen, ook voor kids. Ze hebben ook stenen winkels trouwens. Zo kwam ik er achter dat ze dicht in de buurt zitten. Namelijk in Den Bosch en dat is hier vandaan zo’n 25 minuten rijden. Om de hoek dus. Afijn, ik dwaal af. Lewis heeft nu een zoete theekop als lamp. Superleuk maar toch iets te lievig voor zo’n beer van een mannetje. Ik was benieuwd hoe de collectie voor kids van MisterDesign vertegenwoordigd was met producten en ik was aangenaam verrast!

Zo zoek ik dus een toffe kinderkamp en die collectie van kinderlampen is echt hartstikke stoer! Mijn favoriete product was direct de zwarte lamp van MUUTO. Design kinderlampen zijn er volop te vinden. Zwart is warm en stoer en omdat er ook twee toffe posters van VT Wonen onderweg zijn met zwart erin is dat een leuke mix en match! Nu zoek ik ook iets voor aan de wand. Iets waarin je speelgoed, knuffels en spenen in kunt verstoppen. Ik zie Lewis al heel eigenwijs al zijn knuffels een vakje toe bedelen. Struinende over de site kwam ik deze wandopberger tegen en die is van het supergave Deense merk (die Denen ook altijd, die hebben echt goede smaak daar in het hoge Noorden!) Ferm
Living
.

Kinder dekbedovertrekken zijn ook verkrijgbaar bij Mister Design. Jammer genoeg is Lewis daar nog net te jong voor. We zullen dus nog eventjes moeten wachten en ik hoop dat het schattige overtrek met het opgerolde hondje nog te vinden is tegen die tijd. Lewis is namelijk dol op hondjes. Zijn ouders zijn tot nu toe alleen blij met logeerhonden. Ik vind het tof om het thema bos en natuur nog subtiel terug te laten komen in zijn kamertje. De kleuren groen, een toef oker, enkele zachte blauwtinten en grijs-zwart zijn de kleuren waar ik mee wil werken straks. Nog eventjes geduld tot alle spullen verzameld zijn en de verf binnen is en dan zal ik hier uiteraard weer een serie foto’s delen! Wat ik al wel heel graag straks in het kamertje kwijt wil is het oude lessenaartje wat ik vorig jaar op de rommelmarkt vond. Die staat nu te verstoffen op zolder. Mijn handen jeuken, dat snap je. Ik heb er nu al zin in. Zo kan ik weer heerlijk aanrommelen in huis, mijn grootste hobby (helaas voor Matthias, haha).

Onderstaande foto’s en samenwerking van deze blogpost behoren MisterDesign toe.