Product Review,  Wonen

Winnen: O-tidy van Vitra (winactie gesloten)

Is het geen schatje? De O-tidy opberger van Vitra! Natuurlijk in het geel, hoe kon het ook anders. Vandaag mag ik in samenwerking met Misterdesign een exemplaar winnen. Niet zo fan van geel? Geen nood, die je kunt winnen is in het wit!

De O-tidy organiser is het kleine broertje van de welbekende vitra tray,
die ik bij menig woonfan voorbij heb zien komen. Maar de O-tidy doet er niet voor onder.

 

De Vitra O-Tidy Organiser is een handige hulp op een rommelig bureau. Vandaag laat ik je zien hoe je de O-tidy op enkele andere manieren ook kunt gebruiken. Zoals voor rommeltjes, de moestuintjes van Albert Heijn of voor stiften en knutselspullen. Natuurlijk kun je er ook een fruitmand van maken, vol stoppen met vetplantjes en mini cactussen of rondslingerende bureauaccessoires erin opbergen. Genoeg mogelijkheden dus! De ontwerper is Michel Charlot Sinds 2013 werkt de Zwitser voor Vitra. Hij wil graag in zijn ontwerpen meegeven hoe belangrijk het effeciënte kan samen gaan met design en productie. Een man met een missie dus. Ik gok zo dat velen van jullie bekend zijn met Vitra.

Vitra Woonaccessoires zorgen voor een compleet plaatje in je interieur. Vitra zorgt voor een hoge kwaliteitsstandaard en dus is het niet zomaar een hebbeding te noemen. Zelf ben ik weg van geel! Ik geef een wit exemplaar van de O-tidy weg (simpelweg omdat ik er niet vanuit kan gaan of jij geel wel zo leuk vindt, haha). Wat moet je doen? Volg MisterDesign + ThuisbijStella op instagram, en laat onder deze blogpost een reactie achter dat je meedoet aan de winactie. A.s zondag maak ik om 21.00 de winnaar bekend.