Buiten

Het hele jaar door buiten genieten met Weltevree

Gistermiddag zat ik op onze volkstuin (hemels plekje op aarde) heerlijk te chillen. Lewis speelde om mij heen en ik genoot van de vitamine D, gratis geleverd van fijne zonnestralen. Lekker nazomeren (of de herfst inluiden, het is maar hoe je het bekijkt!). Vandaag niet zulk lekker weer maar de voorspellingen voor komende dagen zijn goed. En dat betekend dat we veel buiten te vinden zijn!

Nog steeds gaan we graag naar de volkstuin. Het designmerk Weltevree lijkt voor mij ontworpen te zijn! Stiekem droom ik nog steeds van georganiseerde etentjes op de volkstuin, want het oogstfeest afgelopen zomer viel ook anderen op. Bij dit designmerk gaan ze nog een stapje verder: je kunt het hele jaar door van hun ontwerpen gebruik maken. Zo hoef je niet enkel reikhalzend uit te kijken voor een fijne BBQ in de zomer, maar kun je hier ook in de herfst en de winter mee aan de slag!

Bijvoorbeeld met de outdooroven, in de zomer en de winter te gebruiken en de Design barbecues Het merk Weltevree staat voor een eerlijke collectie die naast comfort en behaaglijkheid een leven lang meegaat. Precies wat bij mij past! En de filosofie voor Stelly’s garden. Mijn oog viel direct op de gele patio bank, die ik zo in de tuin zou willen neerzetten. Zonnestralen vangen (de patio steeds zó neerzetten dat je met je gezicht in de zon zit natuurlijk), lekker wegkruipen met een dik plaid en een goed boek in de herfst, ik zie mezelf er gerust in zitten: deze Patiobank hoog is verkrijgbaar via MisterDesign.

Design tuinstoelen zijn er ook. Naast de patio vind ik de beach rocker ook een erg gaaf ontwerp. Misschien niet het hele jaar door te gebruiken maar wel erg fijn voor een rustmomentje, doordat het naast een tuinstoel ook een schommelstoel is.

Zoals je leest ben ik nogal enthousiast! Ik kende dit merk nog niet zo goed, maar al hun producten passen in mijn levensgeluk van buiten leven,oogsten, eten en vieren. Zie jij er ook toffe ontwerpen tussen die je maar wat graag in je tuin zou willen zetten? Let me know!

Dit bericht schreef ik in opdracht van MisterDesign. Ik schrijf graag berichten over onderwerpen die bij mijn blog en persoonlijke smaak passen. Wil je ook samenwerken? Mail mij dan vrijblijvend op liefsvanstella@gmail.com