tuinhuisje
Wonen

Knus en cozy: een buitentapijt

Heb jij thuis in de tuin ook een buitentapijt? In dit blog deel ik enkele inspiratie voor zo’n prachtig kleed buiten! Wij hebben weer flink wat tuinplannen en dus zoek ik me suf op allerlei mooie accessoires. Eentje is dus een buitentapijt.
Tegels in je tuin zijn namelijk vet slecht voor al het regenwater. Je kunt beter kiezen voor kiezels, gras, snippers e.d Wij gaan straks voor een combi: tegels én houtsnippers (boomschorssnippers). Voor op die tegels ben ik me aan het oriënteren voor een geschikt buitentapijt. Deze trend heeft alweer even zijn intrede gedaan en is niet alleen in de zomer fijn. Door de kunststof afwerking (vaak) is het tapijt echt geschikt voor elk weer!

Buitentapijten zijn er in alle soorten, maten en dessins. Op de volkstuin kunnen we maar een heel kleintje kwijt, de shelter is tenslotte niet heel groot. Een buitenkleed daar zou een beetje zijn effect missen. Maar ben je op zoek naar een tapijt voor buiten om binnen naar buiten te verlengen, kijk dan zeker eens bij MisterDesign.

Zoek je geen dertien in een dozijn ontwerp, ga dan voor een Design buitentapijt Er is veel keus en of je nu een grote of kleine tuin hebt, een buitentapijt geeft een instant knus gevoel. Een geschikt merk voor buitentapijten is Ferm Living De nieuwe collectie vloerkleden zijn gemaakt van gerecycled polyester, een duurzaam en milieubewust initiatief. Ik vind dit okergeel grijze kleed erg mooi. Het is de Nomad Vloerkleed verkrijgbaar via MisterDesign.

Gandia Blasco is een merk wat knusheid en cozyness uitstraalt. Door de zachte structuur en warme kleuren denk ik dat dit kleed heel knus op een terras met overkapping zou staan. Lekkere warme voeten, naast de houtkachel en met een dik plaid op de bank. Zie je dat al voor je? Ik wel! Nu hebben wij (nog) geen overkapping maar ook op een terras, een saai hoekje van de tuin, een speelplaats voor de kids (weer eens wat anders dan dat muffe kunstgras) past een buitentapijt goed. Het staat niet alleen gezellig maar het is een fijne afscheiding van tuin en terras. Heb jij een buitentapijt in je tuin liggen?

Reacties uitgeschakeld voor Knus en cozy: een buitentapijt