Buiten

Knus zitje in de tuin

Ben jij op zoek naar een mooie design tuinbank? Zoek niet verder! De Star Bench van EMU is zo’n geschikte tuinbank. Prachtig in ontwerp en heel geschikt voor kleine en grote tuinen. Kijk maar eens mee. 

Onze achtertuin kan ik het beste omschrijven als een patio of binnenplaats. Het is helemaal omheind (muren en schutting) en voorzien van een betegelde ondergrond. Zeg maar, het stoeptegelparadijs. Kun je daar nog wat van maken? Ik denk van wel. Dit bankje zorgt in elk geval voor een vrolijke twist! Met potten bloemen en gezellige kratjes fleuren we de rest er omheen langzaam maar zeker op.

Star Bench Bank

Dit bankje is de Star Bench Bank Emu in de kleur mintgroen. Ik vind ‘m echt zooooooo mooi! Er naast zette ik de courgettes die in pot staan, matcht leuk met het blad. De fruitkistjes haalde ik van de stenen muur (die wordt wit geschilderd) en werd een kastje. Erop een oude Franse kan en erin kaarsjes en een pot met aardbeien. De kleine 2-zits tuinbank is van het merk Emu En daarmee is al een leuk deel van de tuin af want dit fijne zitje zorgt weer voor extra zitplaatsen. In onze veelal betegelde tuin staat het bankje erg vrolijk! Als je een kleine tuin hebt dan kun je ook kiezen voor een rustige kleur. Zoals dit groen, of wit. Kies dan ook de rest van de accessoires uit in rustige kleuren dan ontstaat er een eenheid. Bij misterdesign heb je nog veel meer Tuin Design Tuinmeubelen om je tuin verder in te richten.

Tuin design realiseren

Tuin Design Tuinmeubelen Tuinbanken die je tuin helemaal afmaken en afstylen. Ik zoek nu nog een buiten vloerkleed bijvoorbeeld en een kleine tuintafel. Wat mij betreft moeten we met z’n allen die burgerlijke tuinstoelen en standaard tuinbanken eens flink tegengas geven. Het kan leuker, dat bewijst dit zitje! Heb jij ook tuintips? Laat ze hieronder achter! Wie weet kunnen we elkaar fijn inspireren 🙂

Reacties uitgeschakeld voor Knus zitje in de tuin