Product Review,  Wonen

Vintage vloerkleed

Het enige wat we nog in onze zithoek miste was een goed passend vloerkleed. Nu heb ik een crush op een roze vloerkleed die bij de kringloop ligt maar het is tevergeefs vragen, die is never nooit niet te koop. Verrast was ik toen ik bij Volero dit toffe kleed tegenkwam! Dat blauwe vind ik erg goed passen bij de stoel, maar de grijze kleur past weer goed bij onze bank van Leen Bakker en zelfs dat roze/nude-achtige kleurtje matcht weer met de kussens. Dan is de cirkel algauw rond toch?
Zoals jullie weten is groen alweer een tijdje een fijne toevoeging aan ons lichte huis waarvan de basis wit is. Jaren geleden vonden we een groene leren kuipstoel bij de kringloop en die is echt favoriet hier, ook voor Lewis.

Dit vloerkleed doet ‘vintage’ aan. Hou je niet zo van vintage? Je kunt ook kiezen voor een Scandinavische stijl, of een kelim maar ook tal van andere dessins. Ben je al voorzien voor binnen? Kies dan voor een buiten vloerkleed op het terras of in een hoekje van de tuin. Het staat niet alleen leuk maar is ook erg praktisch: het is bestendig tegen regen en hitte en ook zo weer schoon. Of je fleurt er een lelijke hoek mee op! Naast verschillende vloerkleden heeft Volero nog veel meer toffe woonproducten zoals lampen, stoelen, tafels, poefen, behang, tuindecoratie en andere accessoires. Ook leuke kortingsacties waardoor je voor een leuk prijsje je interieur nog meer af kunt maken. In elk geval is dit bij onze zithoek gelukt!

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Volero. Ik werk graag samen met winkels en producten die dicht bij mijn persoonlijke stijl liggen. Ook samenwerken? Mail dan naar liefsvanstella@gmail.com