in Nederland op vakantie
Uitjes & adressen

Bijzondere trips die je dit jaar kunt maken in Nederland

Dit jaar zit een een verre reis er hoogstwaarschijnlijk niet in en dat is helemaal oké! Nederland heeft namelijk ook ontzettend veel mooie plekken te bieden, die wij als inwoners te weinig credits geven. De afgelopen tijd is een mooie gelegenheid geweest om ons eigen landje te verkennen en de vliegreizen te laten voor wat ze zijn. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor onze mindset.

Nederland is namelijk echt een prachtig land wat veel verschillende omgevingen te bieden heeft. We vertellen je graag wat bijzondere plekjes in Nederland die je dit jaar kunt verkennen.

Ga naar de Wadden

De Wadden hebben ontzettend veel bijzondere ervaringen te bieden. Niet alleen kun je via Hotel Ameland de mooiste en meest unieke hotelovernachtingen boeken, ook kun je genieten van bijzondere specialiteiten. Zowel voor natuurliefhebbers als geschiedenis fanaten zijn de Wadden een fantastisch tripje om helemaal tot rust te komen. Als we een laatste tip mogen geven, kun je bij Hotel Ameland Nobel nog een bijzonder likeurtje drinken wat al jaren in de familie gebrouwen wordt. Kortom, verken de unieke natuur terwijl je veel leert over de geschiedenis van de omgeving en eindig de dag met een lekker drankje. Klinkt
als een topdag!

(tekst loopt verder onder afbeelding)

 

Bezoek Giethoorn

Giethoorn staat bekend als het Venetië van Nederland (of van het Noorden) en dat is niet zo gek. Je kunt namelijk met een bootje door het hele dorp varen, onder alle bruggetjes door. Hoe uniek?! Normaal gesproken lopen en varen hier duizenden toeristen rond, maar nu heb je de kans om dit fenomeen in wat meer rust te ervaren. Ga zelf de toerist uithangen en huur een bootje voor een mooie vaartocht. Leg aan bij de steigers van restaurants en haal een lekker bakkie koffie of stap aan wal om van een lunch te genieten. Je kunt zelfs mooie ambachtswinkeltjes en galerieën bekijken tussen het varen door. Een unieke ervaring!

Overnacht op een privé eiland

Waarschijnlijk verwacht je niet dat je in Nederland op een privé eiland kunt slapen, maar niets is minder waar! In Utrecht kun je dit namelijk doen in de Vinkeveense plassen. Op je eigen privé eiland voor een dag (of meer natuurlijk!) kun je genieten van je romantische huisje met tuin. Eet je ontbijtje lekker aan het water en pak een bootje of supboard om de plassen te verkennen. Een fantastische locatie om een keer te ontdekken!

Dit artikel bevat een link samenwerking