Uitjes & adressen

Genieten in Zeeland bij Bed & Breakfast ‘Vers 1 en 2’

Ik heb dit adresje uit Zeeland nog niet eerder gedeeld en nu het weer voorjaar (schijnt) wordt, vond ik het wel tijd. Wij hadden er vorig jaar zo genoten dat ik het bijna jammer vind dat we het niet nog eens geboekt worden. Tijd voor een terugblikje dus van dit mooie pareltje net buiten Middelburg. 

Middelburg, een heerlijk stadje waar we wel eens geweest waren. Maar nog leuker is om er vlakbij te vertoeven in een allerliefste Bed en Breakfast die ik ook vooral had uitgekozen vanwege de prachtige, fleurige en bloemrijke tuin. Geen woord gelogen! Wat een gezellig plekje! Met smaak en daad ingericht in brocante sferen, overal in de tuin waren ‘hoekjes’. Totaal zijn er in de accommodatie binnenhuis 2 kamers met elk eigen badkamer/douche. Wij hadden de kamer met het ligbad. Achterin de 60 meter diepe tuin staat ook nog een blokhut, omgetoverd tot bed en breakfast. Het ontbijt met verse sappen, broodjes e.d kan in de tuin worden geserveerd of in de serre.

Liefde voor teksten

Waarom heet deze B&B nou ‘Vers 1 en 2’? Omdat de eigenaren een voorliefde hebben voor gedichtjes en versjes. Dit zie je overal terug. Op de kamer bijvoorbeeld in het beddengoed maar ook beneden op het toilet of op lijstjes en schilderijen. Ontzettend leuk vonden wij het! Ook genoeg boeken aanwezig en tijdschriften om je lekker even terug te trekken, bijvoorbeeld in de tuin.

Wij troffen een erg zonnig weekend waar we enorm blij van werden, met name in de prachtige tuin. Natuurlijk hebben we ook het e.a. in Middelburg gedaan. Zoals uit eten bij de Herberg, waar het dringen om een tafeltje is. Lunchen bij de Juf, uitwaaien aan de boulevard en struinen door prachtige oude straatjes en langs kleurrijke voordeuren. Op de terugweg de volgende dag heerlijk bij Zoutelande aan het strand van de zon genoten. Kortom, het was HEERLIJK!

Dit jaar gaan we niet naar Zeeland maar naar het mooie Apeldoorn. Uiteraard zal ik dat adresje ook bloggen.

Contact gegevens B&B:

Vers 1 en 2 

De ontbijtruimte – Foto van website
De achtertuin met o.a. 2 plekjes om in te chillen of ontbijten – Foto van website
Detail kamer – Foto van website