Foto op hexagon
Wonen

Foto’s op hexagon

Voor Fotocadeau mocht ik hun nieuwe product uittesten: foto op hexagon tegels. Hoe gaaf! Dat kwam goed uit want we hadden recent een leuke familyshoot bij Fotografie bij Marloes gedaan. Wat ik nog meer zo tof vind aan deze tegels? Dat lees je in dit blog.

Ik mocht 9 tegeltjes uitkiezen en via de website upload je gemakkelijk je eigen foto’s. Je hoeft de tegels enkel aan te passen als je dat nodig vindt en daarna mik je de selectie in je winkelmandje. Bestellen en … via een snelle levertijd komen de tegeltjes jouw kant op. Er zit een duidelijke beschrijving bij hoe je de tegels op de wand plakt (of paneel, muur, e.d) en ook een handig kruisje waarmee je de afstand kunt meten en of je de tegels recht ophangt.

Foto op hexagon

De tegels geven een speels effect. Iets wat ik erg uniek vind want meestal zijn familiefoto’s aan de muur toch best wat saai. Hoewel saai ook leuk kan zijn vind ik dit echt gaaf. Vooral omdat als je nog eens foto’s wilt toevoegen, je zo wat tegels bij kunt bestellen. Matthias maakte de indeling en was de handige Harry van ons dit keer. De foto’s hebben we naast de paal en witte deur en muur gehangen om dat stuk wat te ‘breken’ en contrast toe te voegen.

Let erop dat je de tegels ook hoog genoeg hangt voor kinderhandjes.

De tegeltjes zijn lekker dun, waardoor het hele geheel scherp afsteekt tegen de muur. Ik vind de foto’s heel scherp uitkomen op het tegeltje dus dat is al een pluspunt. Misschien dat ik onder de tegels nog een plankje ophang. Je kunt natuurlijk ook voor een ander fotoproduct gaan, zoals een collage.

Wat vind jij van foto op hexagon en zou je dit ook kiezen?

Eerder schreef ik een review  voor een foto op stoer vurenhout