Kids blog

Kinderkamer met autothema

Vandaag een kleine binnenkijker in de kamer van Lewis. Hij wilde graag auto’s in zijn kamertje en dit heb ik op budgetvriendelijke en duurzame manier doorgevoerd. Dit gaat heel goed samen namelijk! Kijk je mee bij deze kinderkamer met autothema?

Budgetvriendelijk: muurstickers

Muurstickers zijn makkelijk en budgetvriendelijk, als je kindje wat groter is haal je ze er zó weer af voor nieuwe exemplaren. Of voor een kleurtje verf, behang of iets anders tofs natuurlijk. Uiteraard kozen wij voor auto’s. Ik heb alweer toffe gespot voor mijn werkkamer op zolder straks die as we speak ‘in progress’ is. Ook op Fenders’ kamer zijn er muurstickers, de bekende zwarte druppel stickers van Ferm Living.

Het rode brandweer dekbedovertrek is van HEMA. De poster met dieren (auto’s hadden ze niet, toch best een teleurstelling voor de kleuter in spe) is van XENOS. Zie je die toffe dino? Die kennen jullie natuurlijk al. Een heel tof bouwpakket om samen met je kindje te ondernemen. En hij kan ook tegen een stootje, deze 3D dino is tegen uitsterven bestand! De hanglamp is helaas (nog) niet van de Lingehof, maar van het merk Sebra. Het vos kussen is zelf gemaakt door onze buurvrouw Elly.

Autothema in de kinderkamer

Een auto kamer zonder auto’s, is geen autokamer natuurlijk. Dus ligt er ook het over bekende autokleed en er staat een toffe garage, dit was een kringloopvondst. Duurzaam!

Houten naamcadeau

De houten auto met naam is het perfecte kraamcadeau! Je kunt ook voor een hart met naam, vlinder met naam, vlaggenlijn, tractor, paard of trein gaan. Voor ieder wat wils, met zelf een kleur te kiezen en tekst. Stoere wandhaak is van Dippies. Er is gekozen voor wit op de muren om de kleine kamer optisch groter te laten lijken en het geheel rustig te houden.

De Lingehof is een zorgboerderij en werkplaats samen. Hier kunnen gehandicapte mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben terecht om te wonen (permanent) maar ook om te werken. Samen maken ze de mooiste woonaccessoires van hout. Denk aan: houten lampen, kindermeubels, houten kerstbomen, kleinere woonaccessoires en nog veel meer! Neem zeker een kijkje in hun webshop.

De dino past weer goed bij de poster van XENOS. Verder is het oude schoolstoeltje een marktplaats vondst. Het bed is ook via marktplaats gekocht. Het enige wat deze slaapkamer eventueel nog mist is een handige houten opbergkist. Hoe vind jij deze kleine kinderkamer geworden?