Kids blog

Project babykamer: op de vloer

Vandaag laat ik jullie zien hoe de babykamer er nu uit ziet. Voorheen was het een werkkamer, daarna logeerkamer, washok en rommelkamer. Nu zitten we nog in die laatste categorie maar straks kan dat natuurlijk niet meer. Je kunt precies zien waar nog gewit moet worden (iets met planken voorheen) en nee, die gordijnen zijn geen blijvertjes. Plus een boel verfklusjes!

Ja, en dan zat ik nog te dubben over een geschikt vloerkleed. Deze die je ziet liggen is van Volero. De diameter van dit kleed is 150 cm. Elk rond gevlochten kleed is handgemaakt en dus uniek! Uiteraard zijn ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De kleur is stoer, basic en natuurlijk. Daar houden wij wel van. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere vorm, ik vind dat deze ronde vorm de kamer juist ‘breekt’. Volero heeft nog meer vloerkleden in hun assortiment.

Spannend! Over precies een weekje weten we of we een jongetje of een meisje krijgen. Dit kleed is voor beide geslachten een geschikte keus. Heb jij al een kijkje genomen in de uitgebreide collectie van de Volero Wonen (voorheen de Woonwinkelier)?

Reacties uitgeschakeld voor Project babykamer: op de vloer