Kids blog

Project babykamer: wat doen we op de muren?

Tijd voor een update! De vloer is inmiddels weer vloerkleed-vrij. Hij was leuk hé? Maar hij (het ronde vloerkleed) moest ook weer terug naar de winkel. En ik moet zeggen, zo’n leeg vloertje heeft ook wel wat. Lekker basic. Maar aan de muur dan, op de muur? Vandaag laat ik het zien waar wij voor hebben gekozen.

In eerste instantie had ik een geschilderde lambrisering bedacht. Maar daar was manlief het toch niet zo mee eens. Hij wilde graag het muurtje bij de commode schilderen. Ik had een tijdje terug rondgevraagd aan familie wie nog groene verf over had. Goed voor de centen + duurzaam! Mijn schoonzus had nooit een laagje verf over van hun babykamer.  De verf bleek niet genoeg dus mengde we deze met witte muurverf. Zie hierboven!

Op de andere wand muurstickers ‘druppel’ van Ferm Living. Je hebt ze vast al vaker voorbij zien komen. Ik kocht ze via misterdesign.nl in de sale. Ook het pronkrek is van Ferm Living. Binnenkort kun je hier een uitgebreide blog over lezen. De mooiste broekjes hangen er aan zoals je ziet!

De sloophouten lambrisering (ook duurzaam!) timmerde Matthias, evenals de vensterbank. Daardoor krijgt de kamer direct een knusse uitstraling. Een warm contrast met al het wit.

Je kunt dus heel eenvoudig de muren een andere uitstraling geven.