Product Review,  Wonen

Salon Tray op tafel

Aan de eettafel hier wordt gewerkt, gegeten, geleefd en nieuwe plannen gesmeden. Ik ben nog met verlof maar mijn hoofd loopt over van nieuwe doelen voor Liefs van Stella. Macbook erbij, koffie en de good-vibe modus is aan. Tegelijkertijd is de eettafel ook een plek om al die nieuwe plannen even te laten voor wat het is, en gewoon mijn rust te nemen. Herkenbaar?

Er is een grapje over koffie en moederschap, dat  je de koffie altijd koud drinkt. Ik herken er niks van, ik neem écht de tijd denk ik en dat schaarse, ene kopje per dag (ja echt één) is mijn genietmomentje. Dan moet Lewis maar even wachten, mama heeft haar ‘Nespresso what else’ momentje. Met een hele dikke laag melkschuim dan.

Sinds kort is dit lichte dienblad in roestrode kleur een vast onderdeel van dit genietmomentje. Het mokje wat je ziet is van HEMA. Evenals het letterbord.

De Salon Tray een dienblad wat opvalt door haar Franse rotan patroon en berkenhouten rand. Het strakke design wordt onderbroken door 2 handgrepen die voor steun zorgen bij het serveren. Dit dienblad is van het merk Normann Copenhagen Een relatief jong merk (vanaf 1991) wat al met hun verschillende design objecten meerdere prijzen won. Het dienblad is ontworpen door Simon Legald, welke ook andere designobjecten ontwierp voor dagelijks gebruik in huis.

Design dienbladen kun je in allerlei stijlen vinden bij MisterDesign. Handig voor visite, een ontbijtje op bed of een bubs kopjes wegdragen naar de keuken. En het oog wil ook wat, daarom viel ik voor dit dienblad. In mijn ogen is het een tikje retro zelfs, door het rotan. Natuurlijk kun je het dienblad ook (let erop dat je niet al te zware items neer zet) vullen met vaasjes vol voorjaarsplukkers. Of zet ‘m op z’n kant en hang je favoriete quote eraan. Hieronder een inspirerende tekst 😉