HAY coat rack
Lifestyle

5 x de leukste blogs over duurzaam leven

Zoek jij meer tips over duurzaam leven? In deze rubriek deel ik 5 bloggers die eerlijk schrijven over duurzaam leven, maar ook over gerelateerde onderwerpen. Lees je mee of heb je suggesties? Let me know!

Buitenleven in de binnenstad

Dit is zo’n pareltje van een blog! Een blog waarop alles klopt, met de persoon ook in het echte leven. Freekje deelt eerlijk vanuit kwetsbaarheid over opvoeding, geloof, puur leven, basic leven, de verhuizing die ze binnenkort als gezin gaan meemaken naar Duitsland, gezonde recepten en de link die ze legt naar Slow living. Heel inspirerend, verre van veroordelend en helemaal ‘zelf’ en puur Freekje. Een aanrader!

Tussendoor even een boektip:

HAY coat rack
Dit plaatje had zo bij Freekje kunnen staan op haar feed

My Bo(er)hemian Life

Dit blog is van Jacqueline die deelt over haar leven op de boerderij, biologische boerderij wel te verstaan. Over kruiden, gezonde recepten, pure voeding, gezondheid, aromatherapie en de hilarische avonturen die ze op de boerderij samen met haar lief en gezin meemaakt. Leer hoe je zelf kruidenthee zet, schuurmiddel maakt of kom meer te weten over etherische olie.

Nog een favoriet boek:

Floors moestuin

Mega duurzaam en goed voor het milieu is een moestuin natuurlijk. En al helemaal hoe Floor het aanpakt! Ben je niet zo van de blogs? Floor schreef ook 2 toffe boeken over haar moestuin en hoe je een jaar rond kunt werken. Omdat Floor niet met allerlei moeilijke termen strooit zijn haar boeken en blog ook nog een super makkelijk te volgen. Iedereen aan de moestuin!

 

Natuurmama

Natuurmama alias Thirza volg ik nu al een klein tijdje. Ze heeft naast haar fijne instagramaccount (en recent organiseerde ze een duurzame swap) ook een fijne site met blog waarop ze recepten, uitjes met kids en anders moois deelt. Ik vind het altijd leuk om tips te lezen voor uitjes van andere ouders, maar ook om inspiratie op te doen voor gezonde recepten en plannen die dicht bij de natuur staan. Zeker volgen deze dame!

Zaailingen 

Een persoonlijke blog met een duidelijke duurzame missie. Daarnaast is Zaailingen ook niet vies van gericht onderzoek en dat maakt haar blog erg eigen en uniek. Naast de uitgebreide thema’s verkoopt Zaailingen ook haar eigen, gezonde zeep. Echt een super blog om eens te lezen als je wilt starten met duurzaam leven.

Geef een reactie