Lifestyle

Verwen jezelf tijdens kerst met deze 4 cadeautips

Kerst staat weer bijna voor de deur, maar het is nog even afwachten of je het dit jaar met een hele club mag vieren. Misschien is het daarom eens tijd dat je het dit jaar anders aanpakt. Waarom koop je niet wat voor jezelf? Hieronder vind je 4 tips om het perfecte cadeau voor jezelf te kopen, waar je na kerst ook nog steeds van kan genieten. 

Verwen je jezelf met een spa dag

Het kan zijn dat wegens de nieuwe maatregelen je niet meer daadwerkelijk naar een kuuroord kan om jezelf te laten verwennen. Gelukkig zijn er verzorgingsproducten te koop die je thuis kunt gebruiken en een echt spa moment mee kan ervaren. Merken als Rituals dragen gegarandeerd bij aan je selfcare. Je kan een voetenbadje klaarmaken met wat badolie of een gezichtsmasker op doen. Op Spotify zijn afspeellijsten te vinden met echte ‘spa muziek’, waardoor je je echt even kunt ontspannen. 

 

Koop je lievelingseten


Is jouw enige reden om kerst te vieren met anderen ook voor het lekkere eten? Doe het dit jaar eens anders en verwen jezelf met een heerlijke maaltijd. Met kerstmuziek op de achtergrond en een lekker wijntje erbij gaat het je vast lukken om uitgebreid in de keuken te staan en je favoriete maaltijd klaar te maken. Daar heb je anderen niet voor nodig! Als je echt wilt uitpakken, schaf je een kookboek aan die gericht is op recepten voor het kerstseizoen. Van gevulde kalkoen tot een lekkere vegetarische ovenschotel: verwen jezelf en kook de sterren van de hemel!

 

Maak jezelf mooi van top tot teen

Als je je niet zo fijn voelt tijdens de kerst om wat voor reden dan ook, dan kan het soms helpen om in ieder geval te doen alsof: fake it till you make it! Of je nu een man of een vrouw bent: met de kerstgeschenken bij Douglas gaat dit helemaal goedkomen. Je kan kiezen voor een mooie kleur nagellak of een heerlijk gezichtscrème aanschaffen die je huid door de wintermaanden gaat helpen. Wees dit jaar eens extra lief voor jezelf en leg jezelf eens extra in de watten met mooie make-up of een lekker geurtje. 

Doneer aan een goed doel


De ultieme kerstgedachte is uiteindelijk dat je niet alleen iets liefs voor jezelf doet dit jaar, maar ook voor een ander. Er zijn bijvoorbeeld mensen die het niet breed hebben en graag kerst zouden vieren. Mocht je nog eten of drinken over hebben van de kerstdagen, doneer dit dan aan de Voedselbank. Heb je een ander goed doel in gedachten waar je altijd al eens een bedrag aan wilde geven? Dan is dit het moment om de kerst ook voor de ander net iets mooier te maken. 

Dit blog is een betaalde linksamenwerking.