Product Review,  Wonen

BESTRON blender product review

Lewis is geen fan van groente momenteel en dat is soms best lastig bij het avondeten. Het is soms best een strijd en daarom probeer ik hem meer groente te laten eten door smoothies! Ik testte deze blender beauty van BESTRON. 

Ik ben een voorstander van groente en fruit bij kids. Het is lekker, gezond en eet makkelijk weg. Maar alles aansturen op één moment van de dag werkt niet. Daarom laat ik hem ’s ochtends een stuk fruit kiezen en drinken we ’s middags nog een smoothie. Waar meer groente in zit dan fruit.  Zolang de smoothie zoet genoeg smaakt is er geen probleem voor Lewis en drinkt hij alles netjes op. Om vervolgens nog meer te willen!

Nu ging een tijdje geleden onze blender stuk. Ooit een cadeau voor ons huwelijk. Tsja, en groente door fruit prakken? Daar trapt Lewis uiteraard niet in. Van OTTO ontving ik deze blender. Ik viel uiteraard op de gele variant.. BESTRON heeft een mooie serie aan blenders in pastel tinten.

De blender is stevig en groot, ook een tikje zwaar. Er zit een handige dop bovenop de deksel waardoor je de blender makkelijk kunt vullen. Ook dient dit als lock systeem voor veiligheid. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die lock er nauwelijks op heb gehad en er geen slierten sla of klodders banaan door de keuken vlogen. Gelukkig maar!

Deze blender is van het merk Bestron. Een merk wat voorziet in onder andere keuken apparatuur. Mijn ervaring? De blender is oersterk en krachtig. Je kunt kiezen voor 2 standen, turbo of pulse. Ik mikte er deze keer 2 bananen, sla en peren in. Niet ineens in kleine stukjes maar lekker grof. En dat gaat de blender goed af. Binnen no time was de smoothie klaar. Natuurlijk kun je de blender ook gebruiken voor sauzen, soepen of andere dranken. Je kunt bij OTTO terecht voor alles in de keuken Voor alle thuiskoks en foodies hier hebben ze nog veel meer keuze in keukenapparatuur

Super tevreden dus met deze beauty! Ook kan de kan gewoon in de vaatwasser en simpel schoon te krijgen. Binnenkort ga ik ‘m weer gebruiken, dit keer voor pesto’s!