Product Review,  Wonen

WINNEN: Greenhouse van Design House Stockholm | winactie gesloten

In oktober bestond Thuis bij Stella één jaar. Afgelopen juni bestond Liefs van Stella ook één jaar. Beide bedrijven groeien. De één wat sneller dan de ander maar dat is niet erg. Bij groei gaat het niet om hoe snel je van A naar B gaat, het draait juist om het proces. En dan groeit er nog een heel lief mini mensje binnenin mij. Dus ja, groei is wel de juiste metafoor voor deze blog.

Ik vergeet ook haast de volkstuin te noemen. Momenteel staat er nog alleen boerenkool op.
Verder is het woest en ledig. Wat heeft er veel tijd in gezeten het afgelopen jaar! Groei kun je wel forceren, beïnvloeden maar dan is het geen natuurlijke groei. Toen kwam een vriendin aan met pilea stekjes. Die moesten allemaal een plekje. Het zal nog even duren voordat de vensterbank weer vol staat met stekjes die de tuin ingaan vanaf april. Dus extra gezellig is het om binnen een greenhouse te hebben. Met zo’n vriendelijk stekje van de pilea! Maar een bol kan natuurlijk ook.

In samenwerking met MisterDesign mag ik een greenhouse weggeven!

 

De Grow Greenhouse is een glazen kas in eivorm. Je kunt hier elk stekje wat je maar wilt tot leven brengen door het eigen eco systeem. De kas bestaat uit 2 delen. In de bodem doe je de aarde en het bovenste gedeelte zet je erop. Aan dit gedeelte zit een klein tuitje wat de temperatuur in de kas reguleert en de nodige lucht binnen laat. En, als je water geeft kun je het bovenste gedeelte gebruiken om het water erin te gieten met het tuitje. De kas is van het merk Design House Stockholm wat ook bekend is van het bekende KNOT Kussen (op mijn wensenlijst, lieve Sinterklaas take note!) en zichzelf ziet als een bedrijf wat voor vernieuwende ontwerpen zorgt. De collectie van Design House Stockholm heeft veel accessoires die je interieur prachtig aan kunnen vullen.

Design plantenbakken kun je ook volop vinden bij MisterDesign. Voor nu ben ik super tevreden met deze gave aanwinst! En: nog beter, jij kunt ook een exemplaar winnen!

Mee doen is simpel:

1. Volg MisterDesign en Thuis bij Stella op Instagram (als je dat al doet, like dan beide facebookpagina’s even)
2. Tag 2 vrienden onder deze  post 2 vrienden wie jij de kas ook gunt! let op: als je getagd bent en je wilt meedoen, volg dan ook beide accounts!

that’s it! Maandag 27 november maak ik de winnaar bekend in dit blog.

En de winnaar is … (getrokken via naamloten.nl): @madebymarijn
Gefeliciteerd! Stuur je mij je adres gegevens? Dan komt het ei -goed verpakt- deze week jouw kant op.

Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Er komt binnenkort een feestweek aan winacties aan, vlak voor Kerst! blijf me dus zeker volgen om op de hoogte te worden gehouden!

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met MisterDesign. Ik werk graag samen met merken die dicht bij mijn stijl en persoonlijke smaak passen. Wil je ook samenwerken? Neem dan contact op via liefsvanstella@gmail.com 

Reacties uitgeschakeld voor WINNEN: Greenhouse van Design House Stockholm | winactie gesloten