Wonen

Knus de herfst in met een hangstoel in huis

Wij hebben sinds kort een hangstoel in de woonkamer en wat een hit is dat zeg! Ja, de standaard is knots en XL groot maar ik zou niet meer zonder kunnen. Vooral onze oudste zoon is er helemaal weg en wild van. De laptop blijft vaker dicht, er worden weer boeken verslonden en hij ligt er geregeld in te ‘cjillen’. Hartstikke blij mee dus!

Nou moet ik er wel eerlijk bijzeggen dat onze woonkamer een heuse metamorfose is ondergaan want zoals ik al eerder zei, de standaard van de hangstoel is groot. Echt groot. Mega! De hangstoel zelf is ook geen mini want je kunt er als volwassen persoon helemaal in kruipen en heerlijk je voeten optrekken. Nu het vroeger donker wordt kruip ik er in met een boek zodra de jongens op bed liggen. Mmm, zalig! Je rust zo goed uit dat opstaan erg lastig is…

Hangstoel met eerlijk verhaal

Nu weten jullie dat ik voor mijn blog kritischer ben geworden wat betreft samenwerkingen. Daarom was ik ook benieuwd voordat ik deze samenwerking aanging, welke link in kon leggen met duurzaamheid. Gelukkig bleek dit wel het geval. Op de website van Hangmatgigant is een uitgebreide pagina over de eisen die ze stellen en de keurmerken die er op een selectie van hun producten te vinden zijn. Ik koos een ecru hangstoel uit van het merk TROPILEX. Dit merk doneert 1% van elke verkoop voor het behoud van onze planeet en is volledig fairtrade, ze hebben onder andere het OETEX keurmerk. De stof is polycotton en is ietsje dikker wat ook weer een duurzamere keus is, want het gaat langer mee! Ook voor  hangstoel standaarden kun je terecht bij Hangmatgigant.

In het hoekje

 

Daar hangt ‘ie dan! Doordat we zijn gaan schuiven met de meubels zijn we ook tot de conclusie gekomen dat de hangstoel een eigen hoekje gaat krijgen. Hij staat nu dus nog niet op de goede plek maar omdat we van plan zijn om de muur erachter een kleurtje en een bubs gezelligheid te geven, staat de stoel voor nu hier prima. De lichtjes scoorden we bij een cadeauwinkel. Ik heb helemaal zin om komend weekend aan de slag te gaan met dit hoekje en als het af is zal ik natuurlijk de foto’s showen!

Heb jij ook een hangstoel in huis en zo ja, waar hangt deze?