Wonen

Nieuwe accessoires in de badkamer: waar kun je aan denken?

Als je eens iets nieuws wilt in je badkamer, kun je gaan voor een verbouwing. Maar je kunt het ook op een veel kleinere schaal aanpakken, door voor nieuwe badkameraccessoires te kiezen! Zo heb je er eigenlijk nauwelijks werk aan, maar kies je tóch voor een upgrade van de badkamer. Wat zijn de leukste badkameraccessoires? Lees gauw verder om er alles over te weten te komen!

Mooie badkamerspiegel

De spiegel is toch wel het belangrijkste accessoire in de badkamer. Zo dient de spiegel een praktisch doel: je wilt je looks erin kunnen checken. Daarnaast kun je de badkamerspiegel ook zeker zien als een stijlvol accessoire! Met name als je een spiegel uitkiest die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Een ronde spiegel is bijvoorbeeld een trendy keuze, met een speelse vorm die absoluut opvalt. Voor een luxe uitstraling denken we meteen aan een badkamerspiegel met verlichting, vanwege het chique jasje. Of let op de lijst van de spiegel: ga bijvoorbeeld voor stijlvol hout of strak metaal.

Opbergen in de badkamer

Nog zo’n praktische toevoeging aan de badkamer? Dat is je systeem om mee op te bergen! Vergeet niet dat het tof staat om ook hier weer aan de looks te denken. Je kunt bijvoorbeeld een praktische kast neerzetten waar je de meeste spullen in bewaart, maar verder kiezen voor een sierlijk open kastje voor wat extra accessoires. Zo is een rotan badkamerkastje een stralend voorbeeld. Of hang mooie planken aan de wand. Hier kun je dan weer je fraaiste badkamerproducten op tentoonstellen, zoals een luxe shampoofles of een gezellige tandenborstelhouder.

Badkamerset voor de wastafel

Over je tandenborstelhouder gesproken! Zorg dat je een leuke houder uitkiest. Hoewel het maar om een klein accessoire gaat, telt dit ook zeker mee. Het zijn de kleine dingen die het doen! Om alles goed op elkaar aan te laten sluiten, kun je denken aan een complete badkamerset voor de wastafel. Zo heb je naast een tandenborstelhouder tevens een zeeppomp, in een gelijke stijl. Hoe die stijl eruitziet, is aan jou om te bepalen. Misschien houd je wel van bamboe in een naturel look, of pak je juist liever uit met marmer. Bedenk wat het best bij jouw badkamer past.

Planten in de badkamer

Planten staan beeldig in de badkamer: ze zorgen voor levendigheid! Ga daarom op zoek naar tropische planten, die goed passen in de vochtige ruimte. De bananenplant is bijvoorbeeld een goede optie, evenals de paradijsvogelplant. Zet ze op de badrand, in de vensterbank of gewoon op de grond: altijd een mooi uitzicht.

Houder voor de handdoeken

Als laatst kun je denken aan een mooie houder voor de handdoeken in de badkamer! Je kunt ze namelijk simpelweg over de deur of aan een haakje hangen, maar het staat toch net dat stukje beter als er een speciale houder is. Dit kan een rek zijn om aan de muur of deur te bevestigen. Of denk aan een staande handdoekenhouder, voor een ultiem gevoel van luxe in de badkamer!

Dit artikel betreft een linksamenwerking.

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe accessoires in de badkamer: waar kun je aan denken?