Product Review,  Wonen

Thee op bed

Ik verlang naar de herfst – helemaal mijn seizoen. Tamme kastanjes rapen (en opeten), genieten van alle goud gele kleuren straks in het Arboretum in Doorn en vooral veel foto’s maken want wat is de zon in combinatie met die kleurenpracht toch schitterend! Vandaag deed ook erg herfstig aan. Regenbuien, hagel en onweer. Tijd voor een goede kop thee en een fijn boek, op bed!

Rust nemen tijdens zwangerschap

Het zal nog gelukkig even zomer blijven, zo lang kan ik nog wel wachten. Sinds ik de slaapkamer weer beetje bij beetje gezelliger maak (en er vaker mijn rust pak met deze zwangerschap) ben ik er overdag ook vaker te vinden.

De ideale ingrediënten voor mijn chill-moment op bed is eigenlijk een goed boek, een lekkere kop thee en iets te snoepen uiteraard. En rust. Complete rust. Nu wonen we in een rustige wijk en vaak kies ik dan ook een moment uit dat er geen berg edit-werk (of was) ligt te wachten en dat Lewis slaapt.

Bulky Theepot review

Deze Bulky theepot is daar perfect voor om je te bedienen met de grote theezeef in de kan. De theepot voor MUUTO is ontworpen door Jonas Wagell Het is een erg fijne kan en je krijgt er 2 grote kopjes bij. Met recht een kop thee te noemen. Lekkere thee vind ik die van Dille en Kamille, aardbei framboos is deze. Of uit eigen tuin door heel simpel bijvoorbeeld kamille of citroenmelisse in kleine stukjes te knippen en die in de zeef te stoppen. De gaatjes zijn extra klein en laten niks door. Naast deze design theepot is er ook ander Design Servies & textiel.

Muuto is een Deens merk en staat voor verandering. De ronde, bolle vormen vallen me direct op. Als je nou ook nog een bijpassende koektrommel zoekt, die hebben ze ook naast de Bulky theepot.

En zie je weer de gele invloeden? Geel, wat houd ik toch van die kleur. In combinatie met het grijze van de thee set word ik erg blij. Nu die kastdeuren nog een ander kleurtje geven maar hé, eerst chillen op bed!