vitra
Wonen

Vitra Design op je werkplek

De eettafel thuis is mijn tijdelijke werkplek maar binnenkort heb ik toch weer mijn eigen bureau. Hoogste tijd dus om eens te kijken naar handige items om mijn thuiskantoor te organiseren. Ik ontdekte dat ik al best veel in huis heb en dat deze items van Vitra zijn. Tijdloos design! En daarom zoom ik in dit blog in op 4 stukken uit hun collectie.

Vitra O Tidy organizer

De vitra O Tidy, daar schreef ik al eerder over. Zo’n handig hebbeding! Voor losse pennen, bolletjes touw, scharen of notities. Ideaal lichtgewicht wat geen ruimte inneemt en op ieder bureau handig van dienst kan zijn. Of ideaal voor het serveren van lunch.

Vitra Elephant Pad muismat

De muismat in de vorm van een olifant is hier echt favoriet. Ook voor Lewis om mee te spelen. Daarnaast kan ‘ie goed tegen een stootje.

Al vanaf de jaren 50

Vitra is een merk wat al vanaf de jaren 50 ontwerpt. Het meest bekend zijn misschien wel de Eames chairs, stoelen die ik ook hoog op mijn wensenlijst heb staan. Wat Vitra zo sterk maakt is dat hun ontwerpen voor zowel de particuliere als zakelijke markt geschikt is. Daarnaast hebben al heel wat vooraanstaande designers hun ontwerpen aan ons gepresenteerd via Vitra. Mijn aankopen zijn dan ook zeker niet onbekend! De toolbox bijvoorbeeld, vind ik zó handig. Ik vond de kleur alleen wat te flets dus ik overweeg een nieuwe, in mint groen. Want ze hebben hun kleuren uitgebreid, hoe tof!

De Storage Toolbox is zeer geschikt voor op je werkplek. Misschien wel nog geschikter dan de O-tidy die weer goed te combineren is met kleine plantjes. Ook belangrijk op je thuiskantoor, frisse lucht! De toolbox kun je helemaal vol mikken met allerlei rommeltjes of stijlvol inrichten met kleinere bureauaccessoires. Vitra helpt je graag op weg, zo hebben ze ook wandplanken en hun Happy Bin prullenbak. Arik Levy, ontwierp de toolbox.

Accessoires van het merk Vitra kun je volledig shoppen bij MisterDesign. Mijn ultieme wens om aan te schaffen? Dat is het Vitra Uten Silo 1 Opbergsysteem. Dat lijkt me een geweldige toevoeging voor mijn thuiswerkplek! Alles in één georganiseerd. Maar, niet heel duurzaam om van alles opnieuw aan te schaffen als je al de middelen hebt om de boel op te ruimen en gestructureerd te houden. Dus, dat blijft bij dromen.

Wanneer mijn bureau plekje af is zal ik hier uiteraard een leuke binnenkijker van maken, mét deze spulletjes weer terug te zien!

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met MisterDesign. Ook samenwerken? Neem contact op via info@liefsvanstella.nl 

Vitra Storage Toolbox
Reacties uitgeschakeld voor Vitra Design op je werkplek