wereldkaarten.nl stadsplattegrond
Product Review,  Wonen

Den Bosch op canvas

Eindelijk weer een interieurblog online! Het is hier even stil geweest. Een hoop freelance werk vult momenteel mijn tijd maar bloggen hier doe ik nog steeds erg graag. Dit keer kan ik jullie onze nieuwste interieur aanwinst laten zien. De landkaarten en stedenplattegrond trend is hier ook gearriveerd. 

Al langere tijd was ik ontevreden over de indeling van de woonkamer. We besloten de bubs maar eens om te gooien, even een frisse blik erop. Dat bleek goed in de smaak te vallen. Het grappige is, je hebt dan nog niks nieuws aangeschaft en het resultaat is weer totaal anders! Inmiddels hebben we wel een nieuw gordijn aan de voorkant en aas ik op een paar mooie kasten maar dat laatste komt nog wel. Je moet er tegenaan lopen tenslotte. Wil je een indruk van onze ‘nieuwe’ indeling? Volg mij dan op instagram!

Tijdje terug werd ik benaderd voor om een blog te schrijven voor Wereldkaarten.nl. Of ik een review wilde schrijven over één van hun producten? Ik hoefde niet lang na te denken want een ingelijste plattegrond stond nog op mijn verlanglijstje. Nu is het unieke dat deze plattegrond afgedrukt is op canvas! En niet zoals de meeste plattegronden als poster ingelijst is in glas. In een blanke baklijst van 50×70 komt dit groot formaat goed tot zijn recht. Recent heb ik zelf nog een boottocht gemaakt door de Binnendieze, de route over water in hartje Den Bosch! Hoe leuk is het dan om deze route terug te zien op een kaart. En hé, als je in Brabant woont is Den Bosch een logische keuze om aan de muur te hebben hangen toch?

Wil je ook een wereldkaart kopen? Of ga je net als ik voor een stadsplattegrond? Neem dan zeker een kijkje op canvascompany.nl Er is veel aanbod en in logische stappen kun je zelf kiezen voor bijv. een ophangsysteem of prikvlaggetjes om op, als je daarvoor kiest, op de wereldkaart te zetten van alle mooie reisjes die je hebt gemaakt.

wereldkaarten.nl stadsplattegrond

wereldkaarten.nl stadsplattegrond

wereldkaarten.nl stadsplattegrond

https://www.instagram.com/thuisbijstella.nl/

Deze blog schreef ik in samenwerking met fotocadeau.nl Wil je ook een eerlijk review ontvangen van jouw product? Neem dan contact op via info@liefsvanstella.nl 

3 reacties