wandcirkel met eigen foto
Wonen

Wandcirkel met eigen foto aan de muur

Een tijdje terug hebben wij een familie reportage laten maken. Het was echt weer tijd! De laatste fotoreportage is van de kraamweek met Jente. Nog steeds ontzettend blij met die serie maar we zijn nu allemaal een beetje gegroeid tenslotte. Ik had al direct in mijn hoofd dat er dan ook een mooie foto op de muur zou moeten komen. En wel in onze slaapkamer. Zo geschiedde!

Een foto is een herinnering. Ik weet er alles van vanaf de andere kant van de camera want ik fotografeerde vier, vijf jaar lang bruiloften en nu slechts sporadisch. Veel te vaak pak ik de telefoon erbij om even dat eerste stapje, leuke lachje of grappige moment vast te leggen. Ook die foto’s zijn waardevol maar van een heel andere kwaliteit. Daarom kiezen wij ervoor om eens in de zoveel tijd een familie reportage te laten maken. Door de talentvolle by Joanne Rosalyn fotografie werden we vast gelegd.

Wandcirkel met eigen foto

Ja, en dan ontvang je de reportage en moet je een foto kiezen voor aan de muur! In onze vierkante kamer met veel rechthoekige vormen leek me een wandcirkel een speelse twist. Het was lastig een keuze te maken maar het is deze foto geworden waarop het lijkt alsof we een onderonsje hebben met z’n allen. Altijd spannend om dan een bestelling te plaatsen maar Fotocadeau is erg precies, vlot in het bestelproces en keurig op tijd met leveren.

wandcirkel met eigen foto

Je kunt zelf in het bestelproces al je wensen doorgeven, de dikte van het cirkel bijvoorbeeld. Een handig ophangsysteem met een duidelijke uitleg zit erbij.  Zoals je kunt zien op de foto’s in dit blog is het een mooie blikvanger zo boven ons bed! Je zou het niet zeggen maar de cirkel zit niet vast geplakt op de muur. Dus mocht je ooit iets anders willen, laat het geen lelijke strepen of ondergrond achter. Op Fotocadeau.nl kun je een fotobehang op maat laten maken

En mocht dat zelfs nog een stap te spannend zijn, wees gerust:  Fotocadeau heeft ook een antislip placemat Wij zijn in elk geval hartstikke blij met deze prachtige foto van ons vijven, vereeuwigd op de muur boven ons bed!

Beneden heb ik een kleine set wandcirkels gehangen met foto’s van de kinderen. Eigenlijk zouden die buiten bij de overkapping komen maar omdat we zeer waarschijnlijk onze schutting moeten vervangen leek het me zonde daar de cirkels op te hangen als ze er dan snel weer af moeten. Dus nu hangen de kindjes gezellig boven elkaar op een stukje muur!

wandcirkel met eigen foto

wandcirkel met eigen foto

 

Dit artikel is een samenwerking. Wil je ook samenwerken? Stuur jouw voorstel naar liefsvanstella@gmail.com