Product Review,  Wonen

WIN een HAY Bracket wandplank

WINACTIE GESLOTEN

Gefeliciteerd Jenny! Jij wint de wandplank. Stuur je mij je adres? 

Sinds een tijdje hebben we een andere bank. Het zitgedeelte van de woonkamer is nog niet naar onze smaak maar langzaamaan komen we er wel. Wat miste was nog een mooie wandplank. In dit blog vertel ik je meer over deze kleine plank van HAY en hoe je er eentje kunt winnen!

De muur boven de bank was eerst gevuld met een hele gave poster van The Paper Collective. Maar die bleek echt te groot dus die verhuisde naar een ander plekje in huis. Nu zijn we langzaamaan onze stijl opnieuw aan het zoeken want zo’n leren bank bracht wel even een twist. Basis kleuren voor ons huis zijn geel, groen en grijs. Toen ik deze kleine wandplank in het groen tegenkwam was ik direct verkocht.

De wandplank is geperst uit één stuk metaal, wat duurzaam is. De wandplanken worden geproduceerd in Denenmarken. Bracket Included is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en diverse kleuren.
Small: b. 60 x h. 20 x d. 20 cm. – wit, grijs en groen
Medium: b. 80 x h. 20 x d. 20 cm. – wit, grijs en groen
Large: b. 120 x h. 20 x d. 20 cm. – wit en grijs

De Bracket Included Boekenplank is geperst uit 1 stuk metaal en de bevestiging is ingesloten. Geen gedoe dus met extra accessoires. De inspiratie kwam voort uit de typerende muurbeugels die veel in garages en werkplaatsen gebruikt worden. De plank is van het merk HAY De plank is ontworpen door Sylvain Willenz, welke ook andere designobjecten ontwierp voor merken als MENU en Petite Friture. Onder andere lampen en een tafel.

Wandplanken kun je volop vinden bij MisterDesign. Ik vind de plank erg goed staan, niet te aanwezig en precies goed voor enkele accessoires die je graag dichtbij wilt hebben. Zoals de tube audio van Piet Hein Eek. Handig plekje want zo kan Lewis er niet bij. Maar er is ook precies plek voor het boek SMUK van Wimke Tolsma en een gezellig plantje. En dat maakt het boven de bank net wat meer af! En het leukste is? Jij kunt exact zo’n exemplaar als je hier ziet winnen! In samenwerking met MisterDesign kun je meedoen aan de winactie die tot en met a.s zaterdag loopt.

Hoe kun je meedoen? Eenvoudig!

 1. Like de facebookpagina van MisterDesign
 2. Like de facebookpagina van ThuisbijStella
 3. Laat een reactie hieronder achter dat je mee doet

A.s zaterdag is er een lootjestrekking! De winnaar zal in dit blog bekend worden gemaakt.

Succes!

 

 

8 reacties

 • Yvonne

  Vanuit duurzaamheid hebben we de mintgroene jaren ’50 luxaflexen in ons klushuis niet ingewisseld voor nieuwe, witte. Groen is als vanzelf’ onze kleur’ geworden. Deze wandplank zou een perfecte aanvulling zijn op onze woonkamer #duimen #willenwinnen #prachtig

 • Demi

  Super leuk! Ik ga weer studeren dus deze staat vast heel leuk in mijn nieuwe “study”.
  Dus ik doe mee!!

 • Iris

  Ik doe mee 🙂 Zou hier namelijk heel mooi staan op de slaapkamer, daar wil ik graag nog een plankje naast/boven het bed!

 • Ineke

  Zo’n mooie plank zou in onze woonkamer ook een uitkomst zijn! Dus ik doe graag mee met de winactie!