rvs drinkbeker
Kids blog

Duurzame anti lek beker voor schoolgaande kids

Het duurt nog even maar in november zal Lewis op de basisschool starten. We hebben een kennismakingsgesprek gehad, hem ingeschreven en straks mag hij komen wennen. Lewis zit nu op de peuterspeelzaal 3 ochtenden per week, in hetzelfde gebouw waar ook de school zit. Bekend terrein dus voor hem al zal het best wennen zijn met nieuwe kinderen en een nieuwe juf! En slik, dat vind ik vooral erg spannend. 

Tsja, ook mama’s (en misschien wel papa’s) leren los te laten wanneer hun oudste kind naar groep 1 gaat. Je kunt tenslotte niet op alles invloed hebben of controle. Maar waar kan het dan nog wel op? Een schoolbeker! We kozen een lekdichte schoolbeker gemaakt van rvs. Dit materiaal kan tegen een stootje en neemt geen nare geurtjes of smaakje op.

 

schooltas

sport dop

Anti lek beker

Niets is vervelender dan een lekkende schoolbeker in een rugtas, waar ook papieren, werkjes, eten of gymspullen in gaan. Bah! En dan zo’n beker die ook nog eens naar het betreffende drinken meurt en geurt. Mij niet gezien, daar heb ik als kind al veel te veel gezellige herinneringen aan! 😉

Bij de bekende groene eco webshop Greenjump hebben ze hier een goed alternatief te koop. De RVS schoolbeker Klean Kanteen met een handige dop en sportdop. BPA vrij en dus veilig voor jezelf en/of je kids! Bij RVS ruik je de inhoud niet dus je kunt met een gerust hart eens wisselen van inhoud, warm of koud. De beker is speciaal voor kids. Ik koos blauw want dat is Lewis’ z’n lievelingskleur, hopelijk straks ook nog. De beker past door zijn fijne formaat zó in iedere rugtas. Bekijk hier bij Greenjump het aanbod lunchartikelen eens voor een bewuste keuze!

klean kanteen beker

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Greenjump. Ook samenwerken? Neem contact op via info@liefsvanstella.nl

 

2 reacties