BE O cup
Lifestyle

Duurzame koffiebeker: de BE O Cup

Ik mocht de duurzame BE O Cup koffiebeker reviewen voor jullie! De afgelopen wandelingen en speeluitjes in het bos heb ik de cup meegenomen. In dit blog deel ik mijn eerlijke bevindingen erover!

Duurzame koffiebeker van A tot Z

De koffie cup van BE O Lifestyle is een heel duurzaam ontwerp. Deze is namelijk gemaakt van plantaardige olie. Nou, dat past wel goed bij deze groene tante en actief wildplukker. De cup is dan ook de laatste wandelingen fijn mee de tas ingegaan. Het fijne van deze koffiebeker vind ik dat hij erg licht is. De meeste thermoskannen of koffiebekers liggen wat zwaarder in de hand (of tas). Dit is een perfect formaatje. Uiteraard is ‘ie lek-vrij, ook wel zo prettig.

BE O Cup voordelen

Het mooie aan deze duurzame koffiebeker vind ik dat het hele groene verhaal kloppend is. Gemaakt in Nederland, geproduceerd op een sociale werkplaats met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dat vind ik een goed duurzaam verhaal! BPA vrij. Het materiaal is hernieuwbaar en CO2 besparend. Er is geen overbodige verpakking, de beker is vaatwasserbestendig en past in bijna elke koffiebekerhouder.

(tekst loopt verder onder de afbeelding)

BE O cup

Je kunt deze beker dus goed overal naartoe meenemen. In de trein, op je werk, tijdens een wandeling of op school: geen wegwerpbeker meer nodig. Dat scheelt behoorlijk wat afval! Ook de vormgeving vind ik erg mooi. De beker is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost nog net geen twee tientjes. Een simpele kleine verandering waarmee je een groots verschil kunt maken op weg naar een duurzamere wereld! Daar drink ik smakelijk mijn koffie op.

Zoals je leest ben ik erg enthousiast over de beker. Ik sleep ‘m overal mee naar toe en ook mijn kinderen drinken er graag een slokje uit. Het lipje bovenop sluit goed af en ik heb geen lekken gemerkt. Het verhaal achter deze koffiebeker is ook erg tof, want de beker is zoals ik al zei gemaakt van plantaardige olie namelijk gebruikte frituurolie. Tof duurzaam (Sint)cadeau!

Be O Cup koffie cup review

Dit blog betreft een eerlijke review samenwerking met BE O Lifestyle. Ook samenwerken? Stuur me dan een e-mail naar liefsvanstella@gmail.com