Dopper Insulated flessen
Lifestyle

Give-away: win 2 flessen Dopper Insulated

Give away GESLOTEN. Het perfecte duurzame cadeau voor 2023: de Dopper Insulated. Deze thermosfles in het bekende Dopper uiterlijk houdt je warme dranken 9 uur warm en koude drinken 24 uur koel. En dit is niet zomaar een fles maar een fles met een duurzame groene missie. En jij kan er 2 winnen! 

Fles met een groen verhaal

Van Dopper zal je vast en zeker gehoord hebben! Dopper zet zich actief in tegen de hoeveelheid plastic die onze oceanen en wateren vervuilt. Door Dopper kunnen we allemaal kennis maken met herbruikbare flesjes die single-use flesjes overbodig maakt. Want je Dopper, die neem je overal mee naar toe. Zelf zijn wij al jaren fan van Dopper. Ook mijn zoon van 7 heeft altijd een Dopper waterfles mee naar school. Het bekende fles-en-beker-in-1 fenomeen is ook iets wat we ontzettend handig vinden als gezin. Vooral tijdens lange wandelingen met de hond is het ideaal met kleine (en grote) kinderen. Dopper heeft dus een hele duurzame missie.

Win 2 Dopper Insulated flessen!

Het nieuwste product van Dopper zijn deze insulated flessen. Die je warme drankjes maar liefst 9 uur warm houden. De fles is grotendeels gemaakt van roestvrijstaal. In 6 verschillende kleuren te koop dus voor ieders smaak beschikbaar. Jij blijft hiermee bijdragen aan schone oceanen. En is er een onderdeel toe aan vervanging? Dan koop je die eenvoudig in de Dopper webshop! Maar deze fles is ontworpen om lang mee te gaan. De fles is al te koop vanaf 29,95 euro.

Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerden we de Dopper Wave – een wereldwijde beweging van individuen, bedrijven en organisaties die zich inzetten tegen plasticvervuiling door wegwerpwaterflessen uit hun leven, kantoren en evenementen te bannen. (Bron: Dopper Insulated)

Ook belangrijk om te vermelden:

  • de fles kan in de vaatwasser
  • de fles is BPA vrij
  • de fles is dubbelwandig geïsoleerd (vacuüm)
  • geschikt voor warm en koud water
  • de hoeveelheid watertappunten die je simpel met Google Maps kunt vinden! Hierdoor kom jij nooit zonder water te zitten
  • Duurzame verzending
  • Duurzame productie

Wil jij ook de strijd mee voeren tegen verspilling? Doe dan mee aan deze winactie! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie te plaatsen onder dit artikel dat je mee doet. Je ontvangt de gele en de paarse fles thuis op je adres. Dat is alles! Op Kerstavond kies ik een winnaar.

Liefs,

Stella

Deze blog is een samenwerking

DOPPER INSULATED

 

6 reacties